Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baj van velem? Kondizok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem? Kondizok, van egy 5-ös Golfom, mégse kellek a nőknek?

Figyelt kérdés
Helyes srác vagyok, nincsenek testi problémáim, 180 magas vagyok és szálkás, tudok beszélni a nőkkel mégsem kellettem eddig egynek se. Gondoltam rá hogy a csajokkal van a gond, vagy túl jó vagyok hozzájuk, hiszen szolizok, gyúrok fél éve, van pénzem is bőven, de hogy egyik sem áll velem szóba? Diszkóban könnyű csajozni, de az már nem kihívás nekem. Mit kéne tennem, hogy komolyan vegyenek a szép lányok?

2016. júl. 15. 16:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Rossz típusú lányoknál keresgélsz!

Téged utasítanak vissza a lányok? Vagy neked nem felel meg egyik sem? Próbáltad már azt, hogy egy buliban nem hazaviszed a lányt hanem megkéred, hogy találkozzatok másnap? Egy éjszaka alatt semmi komoly nem fog kialakulni..:D

2016. júl. 15. 16:48
 12/28 A kérdező kommentje:
Mégiscsak a külső fogja meg a lányokat nem? Kocsmában, fesztiválokon is ismerkedek, de szexnel tovabb nem jutunk, az is ritka...
2016. júl. 15. 17:06
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Gyurjal agyra is.
2016. júl. 15. 17:10
 14/28 anonim ***** válasza:
83%

Te magadat látod szépnek, nem pedig mások téged. Ez nem azt jelenti feltétlen, hogy igazából ronda vagy, de azért erősen utal valamire. Ez az első lehetőség.

A második, hogy nem vagy hát hogy is mondjam..túl okos? Az írásodból legalábbis lejön, hogy nem gondolkodás az erősséged.

Aztán legyen egy harmadik is. Vak avagy látássérült vagy.

A leírásod alapján én bottal se...;) N

2016. júl. 15. 18:07
 15/28 Noren1989 ***** válasza:
55%

Béjemwéééé. Az a menő. Add el a golfot azonnal!

Csakis a régi, 2005 előtti 3as BMW-k a menők!

Viccet félretéve: mit látnak benned a nők, ami miatt nem akarnak veled lenni?

26/F

2016. júl. 15. 18:16
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

Öregem, jól keresek, van egy volvom, sportos vagyok, magas, és mégsincs párom...

Most komolyan egy golfra villantsz

2016. júl. 15. 18:17
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk nem dobbant meg nekem se a szivem....a szolinál fel is szisszentem...
2016. júl. 15. 18:21
 18/28 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj veled, hogy sekélyes vagy.
2016. júl. 15. 18:28
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

"Mit kéne tennem, hogy komolyan vegyenek a szép lányok?"

Talán meg kéne komolyodnod...

2016. júl. 15. 18:30
 20/28 anonim ***** válasza:
64%
Én kib_sznék minddel a helyedben, ha ilyen helyes lennék, mint te,+ ott van az a golf is... Van két kezed, nehogymár ilyen jópasiként csak úgy hagyd, hogy más verje a lomposodat. Hozzád senki sem méltó. A "farönködet" csak te tutujgathatod, más kéz, avagy πna sose érintse. Bemocskolnád eme nemes szerszámot πncsunedvvel? Nemááár! :'DDD
2016. júl. 15. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!