Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baj van velem? Kondizok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem? Kondizok, van egy 5-ös Golfom, mégse kellek a nőknek?

Figyelt kérdés
Helyes srác vagyok, nincsenek testi problémáim, 180 magas vagyok és szálkás, tudok beszélni a nőkkel mégsem kellettem eddig egynek se. Gondoltam rá hogy a csajokkal van a gond, vagy túl jó vagyok hozzájuk, hiszen szolizok, gyúrok fél éve, van pénzem is bőven, de hogy egyik sem áll velem szóba? Diszkóban könnyű csajozni, de az már nem kihívás nekem. Mit kéne tennem, hogy komolyan vegyenek a szép lányok?

2016. júl. 15. 16:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
5ös bmw kéne, ez a gond.
2016. júl. 15. 16:33
 2/28 anonim ***** válasza:
75%

Vissza kéne venned az arcodból. Túl nagyképű vagy, ez jön le az írásodból. Ezt észre veszik a csajok is.

Gondolhatod, hogy veled van a baj, ha ennyire nem kellesz senkinek.

2016. júl. 15. 16:36
 3/28 anonim ***** válasza:
49%

És milyen ember vagy? Az a fontos.. Igen fiúk, vannak még olyan lányok, akiknek ez az elsődleges :D

Szerintem az is fontos, hogy milyen lányoknál próbálkoztál be.. mert valljuk be manapság elég sok az, aki képtelen és éretlen egy kapcsolatra..

Szóval?

2016. júl. 15. 16:38
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem értem mi baj lenne a kocsimmal, szeretem ezt a vw-t. És azt sem értem miért baj az ha van önbizalmam? Szeretik a lányok nem? Vagy túlzásba viszem? Ha lekezelő vagyok azt szeretik de ezek csak alkalmi kapcsolatok...nincs bennük semmi komoly szándék
2016. júl. 15. 16:40
 5/28 anonim ***** válasza:
55%
Én azért nem ismerkednék veled, mert az első benyomás alapján nagyképű és felszínes vagy. Plusz szolizol, ami kizáró ok :D
2016. júl. 15. 16:41
 6/28 anonim ***** válasza:
58%
#2es vagyok. Nincs baj azzal ha van önbizalmad. De az önbizalom kimutatása, illetve a nagyképűzés között van különbség. Kicsit vegyél vissza és próbáld meg úgy.
2016. júl. 15. 16:42
 7/28 A kérdező kommentje:
Miért lennék felszínes? Ez baromság most mondom hogy komolyabb kapcsolatra vágyok
2016. júl. 15. 16:43
 8/28 anonim ***** válasza:
80%

Újabb eset, hogy mégsem a pénz, a kondizás meg az autó kell a nők jó részének...

Kérdező ennyiből nehéz megállapítani mi a baj veled.

2016. júl. 15. 16:44
 9/28 anonim ***** válasza:
54%
Trololololo
2016. júl. 15. 16:45
 10/28 anonim ***** válasza:
88%
Komoly kapcsolatra vágysz, mégis az összes értéked közül a kocsit, a gyúrást, meg a szolit tartottad fontosnak kiemelni. Véletlenül se azt, hogy mit tudom én, humoros, intelligens és bátor vagy, vagy akármi. Nem. Te a kocsival meg az izmokkal akarsz hódítani. EZÉRT vagy felszínes.
2016. júl. 15. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!