Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak miért nincs önkritikája és helyette inkább a nőket szidja?
Figyelt kérdés
Regisztráltam egy társkeresőre, de már ki is ábrándultam belőle.
Egy-két kivételt leszámítva, csak igénytelen, bunkó, életképtelen, perverz emberek találtak meg.
2016. júl. 11. 18:57
1/14 MilitaryTurtle válasza:
Mert legtöbb ember ilyen aki sok csalódást kapott, másokat okol inkább mint hogy bármit is bevalljon
2/14 anonim válasza:
A nők szemében a férfiak 90%-a ronda, igénytelen, bunkó, életképtelen, perverz, szal mit vártál?
3/14 anonim válasza:
meg se lepődök rajta, alapból úgy indítanak a pasik a nőknél, hogy ők csak meg akarják dugni őket.... -10pont!
4/14 anonim válasza:
És miért nem az egy-két kivétellel foglalkozol akkor...?
5/14 anonim válasza:
a gond ott van hogy ha dugni akar akkor neked perverz ha nem akar dugni akkor meg életképtelen
6/14 anonim válasza:
Társkereső? Na abból aztán tényleg széles spektrumú skálán lehet konzekvenciákat levonni...atya gatya...az igénytelen relatív. Van akinek az is annak számít ha nem divatmajom.
7/14 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés indokolatlan. Elhamarkodottan ítélsz. Ráadásul te is kezedbe veheted a dolgokat, pl simán ráírhatsz olyan férfiakra, akik bejönnek neked, de ők még nem vettek téged észre. ;)
8/14 anonim válasza:
Túl irreálisak az elvárásaitok! Sokat vártok, de semmit sem nyújtatok. A férfiakat okoljátok magtok helyett.
Meg különben is, minek kellett a legtöbbet kipróbálni?
A rendes férfiak, csak rendes nőkkel állnak szóba. Akkor vajon miért csak ilyenekbe akadsz?
Lehet, hogy mégiscsak "te mész szemben, az autópályán, és nem mindenki más"?
9/14 anonim válasza:
#5 ez a király és lényegre törő megfogalmazás! Én se írhattam volna szebben!
10/14 A kérdező kommentje:
# 5
Szerintem viszont elég nagy különbség van a két véglet között. Csak túl sokan esnek ezekbe a halmazokba.
2016. júl. 11. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!