Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok esélyt egy biszex férfinak, akinek sok egyéjszakás kalandja volt?
A kérdés rólam szól, de általánosságban is válaszolhattok.
Özvegy vagyok, mióta a nejem meghalt két évvel ezelőtt, rengeteg kalandom volt. Most tetszik egy lány, aki azt mondta, nem érdekli a "hírem", de nem tudom ez akkor is így lenne-e, ha megpróbálnék kezdeményezni nála. Most barátok vagyunk, vagy olyasmi. Igazából a lakótársam. Nem ismeri még a teljes sztorit, de sokat beszélgetünk. Szeretném elmondani, és azt is, hogy tetszik, de félek az elutasítástól. Ti tudnátok bízni egy ilyen férfiban?
A kérdés nem az, hogy MI, hanem az, hogy Ő!
LÉgy őszinte: akármi is lesz! Legalább akkor elmondhatod magadról, hogy becsületes voltál és őszinteséggel kezdted. Máshogy nem is érdemes semmilyen közelebbi kapcsolatot kiépíteni, ha nincs meg a teljes elfogadás, vagy mondjuk eleve hazugságokkal, elfedésekkel, elhallgatással indítasz!
Ennyire már lehetnél felnőtt, hogy ezt magadtól is tudjad!
Legyél őszinte vele. Nálam csak az lenne a kérdés, hogy elég lennék-e neked, heteroszexuális nőként egyedül egy párkapcsolatban, vagy azért kipótolnád a vágyaidat mással is. Ha elég lennék, nem érdekel, ha nem, akkor nincs közös jövőnk, mert a vágyaink és az igényeink nem passzolnának.
Kérdés, hogy a te kiszemelted hogyan vélekedik.
Én nem adnék biszexuális férfinek esélyt, habár ezt sem mondom 100%-ra, mert lehet, hogy nagyon megfog valamivel.
Lehet, hogy annak a lánynak, aki tetszik nem lesz probléma.
Ne félj, jobb elmondani, kiteríteni a lapjaidat elé, mintsem bizonytalanságban élni, hogy na vajon kellenél-e a lánynak vagy sem.
Szedd össze a bátorságos és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!