Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek hogy jelzitek egy ferfinak hogy ha bejon nektek?
Szemkontaktus elsősorban, illetve apró érintések.
Pl. volt egy kollégám, aki tetszett. Sokat dolgoztunk együtt és persze mindig figyeltem rá, kerestem a szemkontaktust. Nem csak munka közben, hanem ebédnél, kávénál, stb. Az érintések meg annyit takartak, hogy pl. kint voltunk kávézni sokan és kerülgetni kell egymást. El lehet menni a másik mellett úgy is, hogy nem érsz hozzá és el lehet menni úgy is, hogy a derekára teszed a kezed egy pillanatra jelzésértékkel, hogy el akarsz menni mögötte/mellette.
Meg persze ha keresed a társaságát, azzal is tudod jelezni. Ez azért sok esetben magától jön, nem kell erőlködni.
Én tök ellentéte vagyok a szemkontaktusú előttem szólóknak introvertáltként.
Introvertált vagyok szóval nálam pl. ha valaki tetszik akkor Android üzemmódba kapcsolok, de akkor is Android üzemmódba vagyok mikor intézkedek, és több intézkedni valóm van és időre kell intézkednem. Introvertáltként rajtam nem olyan egyszerű észrevenni ezt a dolgot.
Ha relaxált vagyok akkor valamennyire talán, maximum akaratlanul és tudatlanul is úgy helyezkedek, hogy a közelébe legyek, de szemkontaktus nálam na az nem nagyon van, mert ha tetszik valaki automatikusan nem bírom a szemezést, nem tudom miért :) olyankor menekülhetnékem van, és ha olyanom van rám jön a kacagás is, amint egyből a szememet gyorsan máshova irányítom, szerintem el is vörösödnék, de ha nem kacagok akkor, ahogy néznek a szemembe szerintem 2 mp-ig se bírom, már nézek máshova, de ha nyűgös vagyok képes vagyok a szemkontaktusra csak akkor nyűgös fejjel mufurcan nézek a nekem tetszőre is, biztos nagyon vonzó látvány lehet a mufurc fejű szem :D, bár ez csak akkor kérdés, ha viszonzott, ha nem akkor no problem a mufurc fej, sőt, szóval ha ilyen mufurc az arcom az se azt jelenti, hogy, mert jelenthet több mindent, pl. kevesebbet aludtam, vagy aludtam volna de kelni kellett és tudnám sorolni:), de inkább nem. Szóval én vagyok akinél zseninek kell lennie az illetőnek, hogy tudja, hogy tetszik, szerintem a zseni fogalma nálam azt jelenti, hogy minimum vetekszik egy telepata képességeivel. Nálam soha nem lehet tudni.
De egy kívülálló köztes személy is nehezen tudja adni a drótot a masiknak, hogy nekem bejön vagy sem.
4-es és 5-ös vagyok.
Kedves vagyok, mosolygok, probalok vele beszelgetni.
Szemkontaktust tartok, megprobalok hozza erni.
Ha csak látásból ismerem, akkor a szemkontaktust próbálom felvenni vele, de ennyi. Nem mosolygok rá, idegenekre, vagy nem túl közeli ismerősökre csak úgy nem mosolygok.
Ha van már köztünk valamilyen ismertség, akkor sajnos nagyon zavarban vagyok. Ezt a jelet nyilván nem direkt adom, de eléggé feltűnő. Ha már közel van, esetleg beszélünk, akkor nem mindig bírom tartani a szemkontaktust. Mosolygok akkor már sokat, igazgatom magam. Illetve közeledek felé, mármint közel állok/ülök hozzá, néha megérintem a karját, stb... 21/l
Próbáltam jobban behatárolni én hogy viselkedek mert megmondom őszintén introvertáltként nem foglalkoztam soha ezzel a kérdéssel de talán segítség lehet az én tapasztalatom egy introvertált lánynál, ha oda-vissza ható tetszés bejövés van. 4-es és 5-ös vagyok, de rájöttem hogy én nem jelzek.9-es érzéseit megértem anno nekem is voltak ilyen érzéseim de ma már nem érdekel, mert megmondom őszintén én már eljutottam odáig hogy nem érzek ilyesmit mert felesleges olyat hinni magamról ami csak az önértékelésem bántja vannak érdekes dolgok a világon mint hogy depizzek azon hogy esélyem sincs. 😃
A bejövés amúgy sem garancia semmire szerintem mert attól még hogy én bejövök lehet mas is vagy több mindenki bejön az adott férfinak aki mondjuk nekem is bejönne.
Ha bejön bejövök és érzékelem hogy csak én jövök be senki mas é elkezd óvatosan barátilag közelíteni akkor nem menekülök, csak akkor ha nagyon nem jön be. Ha bejön csak akkor menekülök ha valami bajom van pl. fáj valami vagy rám jön a hasmenés 😃, de ez csak egy drasztikus példa, akkor minél előbb menekülni akarok hogy ne ijesszem meg a masikat mert nekem is nagyon kellemetlen szituáció és olyankor az ágyamra vágyok minél előbb és a masodik helyzetben a toiletre minél előbb, de ezt sem nagyon jelzem csak ha már kezd nagyon furcsa lenni a helyzet. Ha van a közelbe olyan aki nagyon nem szimpi, de a tetsző próbál barátilag ismerkedni akkor vagy menekülök de ha nagyon megnyugtató a tetsző jelenléte tehát biztonságba érzem magam akkor nem menekülök de érezhető rajtam hogy fusztrált vagyok. De szemkontaktust csak akkor tudok tartani ha nyugodt vagyok, de azt hosszabban csak akkor tudom, ha már megbízok addig max pár mp-re, de általában nem merek a szemébe nézni a masiknak akkor sem ha távol van vagy ha massal beszélek talán olyankor megnyugtatóbb lenne a hátának a látványa? 🙂 Ló viselkedést produkálok. 🙂 Max talán csak a hátával tudnék szemezni de akkor is csak akkor ha nem kell ügyek intézésére koncentrálnom. Furcsa ez de ilyen téren félénk és szégyenlős vagyok. Szemkontaktust tartani mufurcan tudok azt megfigyeltem magamon. De van mikor ha nyugodt vagyok és jó kedvű akkor is de van mikor úgy hat rám mintha csikiznének pláne ha mosolyog is hozzá, de nem mindig de van mikor kacagnom kell és emiatt ösztönösen elindulok, menekülök, mint amikor csikiznek valakit és trappol menekül a csikiző elől, de mivel írtam ha Android üzemmódba intézkedek akkor előfordulhat hogy nagyon koncentrálok és mivel nem hallok az egyik fülemre és ha szemüvegbe lennék nem biztos hogy látnám jól mert csak kontaklencsével látom jól kontaklencse nélkül nem ismernék meg senkit se nagyon necc. Szóval android üzemmódba előfordulhat hogy nem veszem észre. A különbség a tetsző és a nem tetsző között nálam, hogy a nem tetszőnél abszolute minden helyzetbe Android vagyok, ha nem veszi a lapot és követ mint egy fárasztó weboldal cookie akkor nálam az ad blocker azt jelenti, hogy ignorálom. A tetszőnél csak akkor vagyok Android, ha nem vagyok biztos, hogy viszonzott. De szimpla szimpátiánál is ösztönösen így reagálok ahol csak baráti ismerkedésről van szó. Nehezen nyitok introvertáltként. De természetemből adódóan nem ismerkedek direkt módon sőt férfinak sem köszönök előre mert engem így tanítottak hogy nem illik előre köszönni csak idős férfinak vagy tőlem idősebb férfinak, de mint ahogy a többiek írták hogy szemkontaktus, mosoly én nem fogok ismerkedni introvertáltként és addig nem mosolygok míg nem egyértelmű a dolog, mert nem fogok se masbol se magambol hülyét csinálni. De írtam nálam nehéz eldönteni hogy bejön-e az illető vagy sem, de az introvertált típusúk a nehezebbek ismerkedés ügyileg nem csak ilyen helyzetbe de barátilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!