Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek hogy jelzitek egy ferfinak hogy ha bejon nektek?
Utolsó, te amúgy milyen drogokat használsz?
2020. ápr. 9. 20:52
11-es semmit. Csak introvertált vagyok és mivel ez az embereknek megmagyarázhatatlan jelenség csak segítségképpen írtam ha introvertáltal van dolga a kérdezőnek. Az hogy használok saját szlenget mint pl. a ló és a hát az a lóetológiai tapasztalataimból adódó, egy ló pl. a szemkontaktust nem úgy értelmezi testbeszédügyileg mint egy ember és ezért jutott eszembe, az android üzemmód megfogalmazas meg csak szakmai ártalom, de egy dolog aki érteni akarja mit akartam ezzel írni úgyis érti aki nem az ilyeneket fog írni ismeretlenül trollkodva becsületet sértve amit te, de kedvesen ignorálom majd mivel lehet nem is fogom olvasni mar mert megyek tovabb, de most válaszolok kedvesen nemcsak neked a többi trolllnak is előre, de csak egyszer nem többször úgyhogy tiszteld a kerdezőt és engem is es legyél olyan kedves és aranyos és zizzenj le rólam mert nem tetszik. Soha nem gondolkoztam ezen a kérdésen, és nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, de most elgondolkoztam és megpróbáltam érthetőbbé tenni mi játszódik le egy introvertált személyben ilyen helyzetben, de ettől függetlenül mindenki különbözően éli meg az introvertáltságát. Nincs olyan hogy minden nőnek egységes a jele, mert valakinél lehet nem egyértelmű, mint ahogy ugyanigy a férfiaknál se. Minden ember különböző. Én introvertált vagyok és introvertált is maradok. Mit szégyenljek rajta? Hm? Az önmagam elutasítasa lenne ha magamra eroltetnem az extrovertalt létet.
2020. ápr. 9. 21:27
Én is introvertált vagyok, az előző introvertált nő eszmefuttatásait nem bírtam végigolvasni. Mindenesetre rajtam kb sehogy se lehet észrevenni, mert azonnal elkapom a tekintetem, sőt, ha nagyon tetszik valaki, akkor menekülök. Úgy nézem, hogy ne vegye észre. Mosolygás csak akkor megy ha már annyira olvadozom hogy nem tudok mást, csak mosolyogni. Ez esetben már hosszabb ideje kell ismernem az illetőt. Nagyon kell hogy tetsszem valakinek ahhoz, hogy még merjen szólítani, mert szerintem semmi sem látszik rajtam, sőt.
Ahogy idősödöm, egyre jobban tudom erőltetni ezeket a dolgokat, hogy bírjam elviselni a másik ember tekintetét.
Hozzáérni ilyen játékosan,flörtből semmiképp se tudnék.
2020. máj. 4. 10:32
Na kb. ezen dolgot elemeztem ki, hogy milyenek az introk csak sajátos módon egy pici zoologiával fűszerezve.
Ui.: az előző introvertált nő akinek az eszmefuttatásait nem bírta végigolvasni a szintén introvertált 13-as. :'D
2020. máj. 4. 22:11
Ja én elolvastam amit írt! :)
Szóval a pasiknak talán érthetőbb az ő verziója, mert rövid és tömör. :)
2020. máj. 4. 22:12
Kapcsolódó kérdések: