Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak meddig van ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak meddig van ideje "fejlődnie" külsőleg, belsőleg? 22F

Figyelt kérdés

Tudom, volt most egy hasonló kérdés..nem ugyanaz a kérdező vagyok.

Úgy döntöttem komoly fejlesztésbe kezdek magamon, minden téren. Meddig van időm, ameddig még találhatok elfogadható párt, családalapítás stb?

Én nagyjából 3-4 évet szántam erre a The Process elnevezésű tervre.

2016. jún. 12. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet időben mérni. Kezd el szépen fokozatosan és haladj előre a célod felé.

Pl. az önismeretet lehet, hogy egész életedben fogod tanulni, tanulmányozni hogy teljesen megismered magad, csak hogy kiemeljek egy belsőleg fontos dolgot.

2016. jún. 12. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:

"Meddig van időm..."

22 éves vagy! Ez most komoly?

Szerintem egy embernek mindig kell fejlődnie.(természetesen nem visszafelé)

Gondolj csak bele, 18 évesen mást tartottál fontosnak, mint most 22 évesen.

Akarva, akaratlanul változunk.

Bőven van időd!

"elfogadható párt"

Ahh, te! Ne elfogadhatót akarj találni, az megalkuvás.

Sokkal inkább törekedj arra, hogy olyan társat találj, akivel kiegészítitek egymást!

2016. jún. 12. 22:15
 3/8 Mumusan ***** válasza:

Bármikor és bármeddig találhatsz olyan párt akivel jól megértitek egymást.

A fejlődés egy szakaszában vagy...és mindig egy aktuális szakaszában leszel amíg létezel.

Viszont!! Mivel hoztál egy komoly döntést, hogy tudatosan építsd magad, ezáltal megnőtt az esélye hogy összeakadsz egy társsal, aki ebben partner lesz. És akivel egy párt alkothattok.

Remélem nem voltam túl zavaros :)

2016. jún. 12. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Külsőleg 25 éves korig,belsőleg 30-ig.
2016. jún. 12. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 30 éves koromig egy lúzer voltam, akkor kezdtem el megváltoztatni az életemet.

Szerinted?

2016. jún. 13. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Hahaha, jót nevettem.

Hallottad már azt hogy az ember holtig tanul?

Nem hiába mondják!

2016. jún. 13. 02:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Külsőleg olyan 18-20 -ig (eddig nőnek általában a férfiak, de én 14 éves korom óta nem nőttem semmi, szóval változó), de ha nem vagy alacsony, akkor ez tök irreleváns és felesleges is a külsővel foglalkoznod. Kondizni meg bármikor tudsz. Belsőleg meg az ember folyamatosan fejlődik az élményei/tapasztalatai hatására. Ha tényleg komolyan gondolod, akkor a legfontosabb, hogy legyen stabil egzisztenciád (min. nettó 300-400), mert ez elengedhetetlen a családalapításhoz (ház, kocsi, gyerekek felnevelése). Ha ezt sikerült elérned, akkor az ehhez vezető út során a belsőd úgyis olyan irányban fog változni, ami nem fog problémát jelenteni egy kapcsolatban. Tapasztalat.
2016. jún. 13. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
A férfi olyan, mint a jó bor: a korral nemesedik :)
2016. jún. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!