Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be külsőleg a 16-20 éves lányok?
Figyelt kérdés
Komolyan, legfőképpen ők tetszenek. És nem tudom, hogy miért. Én már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a húszhoz.
Még egyszer hangsúlyozom, külsőleg. Ha megnézem egy velem egykorú nő 16-20 éves kori fényképét, sokkal jobban tetszik külsőleg, mint a jelenlegi korú külseje. És ez nem egyedi eset.
2016. ápr. 24. 19:50
1/4 anonim válasza:
Hát mert olyan puha a puncijuk mint a vaj.:)De viccet félretéve,ebben nincs semmi meglepő.Ettől még nem kell,hogy ilyen lányokkal járj,ész is van a világon.Párt több szempont figyelembevételével választ az ember.:)
2/4 anonim válasza:
A természet így lakotta meg a nőket. Ekkorra kellett a legkívánatosabbnak lenniük, mert több ezer évig a születéskor várható élettartam 30-35 év volt.
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel.
30 évesen 23 éves barátnőm van, de időnként már őt is "öregnek" látom, teljesen érthetetlen, hogy miért, ugye jóval fiatalabb nálam, jól tartja magát, nagyon szép és nem utolsó sorban egyszerűen imádom, sohasem csalnám meg, de mégis a fiatalabb lányokat nézem meg...
4/4 anonim válasza:
Mert az állandó cigi, pia, buli és egészségtelen életmód meghozza az eredményét egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!