Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok egy ilyen ronda férfinak?
Először is szögezzük le, hogy 22 éves vagyok, nem volt még barátnőm, sem semmilyen kapcsolatom nőkkel. Nem érdeklem őket különösebben mint férfi. Max. haverként.
Igazság szerint rendkívül megviselt már lelkileg ez a pár folyamatos kudarcokkal teli év. Legfőképp az irányomban tanusított közömbösség, illetve flegmaság, lenézés. Két lehetőség motoszkál jelenleg az agyamban:
1. Továbbra is folytassam a párkeresést, ami elég reménytelennek tűnik a korábbi tapasztalatok alapján. Itt viszont kockáztatom, hogy végleg összeomlok lelkileg, depressziós leszek.
2. Hagyjam abba az egészet és koncentráljak más dolgokra pl. tanulmányok, edzés, munka stb. Itt viszont azt kockáztatom, hogy soha nem lesz senkim. Szokták mondani, hogy váratlanul majd betoppan valaki, de én az ilyen mesékben nem igazán hiszek.
Jó, most jönni fog, hogy miért nem változtatok? Nos 3 év alatt sokat izmosodtam, megújítottam a ruhatáramat, stílust és frizurát váltottam, ha tükörbe nézek elégedett vagyok az eredménnyel. Tetszem magamnak. Belsőleg rengeteget fejlődtem, főleg kitartás, valamint szociális készségek terén. Simán eltudok beszélgetni úgy egy lánnyal, mint egy fiúval, nem vagyok feszült, ideges, sokat viccelődök, kérdezgetek stb. Viszont a siker nem jön..
Ne rinyáljatok itt nekem a rondaságotok miatt!
Az előző munkahelyemen volt egy nagyon ronda pasi, sorfelelős volt egy "gyárban", mondjuk így.
Mielőtt még valaki azzal jön, hogy ő ott volt valaki, akkor nagyot téved mert ő is ugyan olyan lábtörlő volt a főnökök szemében, mint mi.
Szegénynek tényleg nagyon szerencsétlen arcberendezése volt, de kedves és segítőkész volt, sok lánnyal és nővel beszélgetett.
A lényeg az, hogy nyitott volt!
Valamivel utánam jött egy új csaj, aki teljesen átlagos kinézetű volt. Jól összehaverkodtak, aztán kb. 1 hónapra rá már kézen fogva láttam őket.
Szóval jó lenne befejezni a picsogást, ezt minden ilyen pasinak üzenem, és össze kéne szedni magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!