Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/Csajok! Mi az a szint, ami fölött már nem a férfinak kell küzdenie egy lányért, hanem a csaj epekedik a pasiért?
Erről a cikkről jutott eszembe: [link]
Mondjuk férfiként megmondom őszintén szerintem nem nagy eresztés a csávó. Elég "tapló/bö
Haldoklik a netem. :D
Szóval:
Erről a cikkről jutott eszembe: [link]
Mondjuk férfiként megmondom őszintén szerintem nem nagy eresztés a csávó. Elég "tapló/börtöntöltelék" feje van (elnézést akit megsértek ezzel, de a véleménynyilvánításhoz jogom van), ráadásul azt sem gondolom, hogy amikor fiatalként csajozott, már akkor annyira gazdag lett volna (a kenuzás amúgy sem annyira "csajozós" sport, mint a foci). Egyetlen előnye van, hogy olyan magas, mint egy villanyoszlop (persze a magasság csak egy tulajdonság, mint itt oly sokszor olvashattuk és az összkép a lényeg...khm..khm). Én mondjuk egy jóval átlag alatti, de tanult/intelligens pasi vagyok (kitalálhatjátok a paramétereimet, kíváncsi vagyok ki fog ráhibázni :D), ennek ellenére bármennyire is furcsán hangzik, nem vagyok irigy erre a Kucserára (miért is lennék feleslegesen irigy, ha úgysem tudok változtatni a genetikámon). Inkább egyfajta furcsa érzés tölt el, ugyanis szűz férfiként el sem tudom képzelni, hogy olyan jól nézzek ki, hogy a csajozás olyan tevékenységet jelentsen számomra, mint egy nagy bevásárlás. A férfiak mellett a nők/csajok véleményére is kíváncsi vagyok, elsősorban abból a szempontból, hogy ti ilyen szituációban (tehát amikor ti kezdeményeztek) őszintén és komolyan, mit éreztek belül?
A lényeg ebben rejlik: "A kisujját sem kellett mozdítania."
És ő maga kimondottan béna volt a csajozásban, a nők viszont csak úgy spontán odamentek hozzá.
hogy mi az a szint?
kb havi 600 ezer nettó
Ez a csávó egy viszonyleg sikeres, viszonylag híres sportoló, ami már önmagában elég a "csajozáshoz". Ezek mellett, mint írtad magas; és ahogy az egyik válaszoló írta, lehet, hogy "nincs szénné gyúrva", de elég izmos, sportos. Legalábbis az átlagemberhez képest biztos. Gondolom anyagi gondjai sincsenek, és híres emberként sok híres nôvel találkozik (találkozott).
Nem érdemes magadat sportolókhoz, celebekhez és egyéb médiában szereplô emberekhez hasonlítanod magad, mert a valóság egészen másképp mûködik.
Gyerekek, ne már!
Híres
Sportoló
Tetovált
Híre van(pinamágnes, női gondolkodás: akkor nekem is jó)
Magas, barna
Ezek egyenként is olyan hatással vannak a nőkre, hogy belőle sosem lesz "GyK-s lúzer törpe", nemde hölgyeim?
Viszont nála ezek mind együtt vannak meg, hogy a tangabugyi majd belecsavarodik a vágatba...
Azért ki volt ő pattintva amikor még aktívan edzett, és nem a kokót szippantgatta. Jó képű, magas, borostás, meg is értem, hogy jó női voltak.
Csak azt nem, miért kellett ilyen mélyre süllyednie, h agyszegény műsorokban szerepel, tele van tetoválva, és drogozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!