Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
157 centis lány miért írja ki tinderre, hogy "magas fúk hol vagytok? "
screenshotot nem rakok, mert törölnék a kérdést (esetleg privátban)
ja és én sem vagyok alacsony, csak viccesnek találom ezt
Már miért ne írhatná ki? Miért kötelező neki alacsonyakkal járni? Csak a pasik engedhetik meg maguknak, hogy ilyen-olyan lányok tetsszenek nekik, egy lánynak bárkivel le kell állni?
Meg milyen hülyeség ez, hogy kompenzálni akar? Én pl. 153 centi vagyok és imádom, egyáltalán nem akarok magasabb lenni, szuper nekem így. A párom meg 190 centi és remekül érezzük magunkat együtt köszönjük és imádom, hogy olyan magas és nagy hozzámképest és jól el lehet veszni az ölelésében. Komplexus, lol. Jó, jó persze, értem. Valamivel vigasztalnotok kell magatokat.
"Már miért ne írhatná ki? Miért kötelező neki alacsonyakkal járni? Csak a pasik engedhetik meg maguknak, hogy ilyen-olyan lányok tetsszenek nekik, egy lánynak bárkivel le kell állni? "
Ez kb. ugyan az a kategória, mintha kiírnám, hogy csak nagymellű lányokkal járok. Ilyen esetekben a férfi egy szexista állat, ugye? De ha frodó akar 190 centis kant nagy lőcs reményében az oké. :D
Vagy mondjuk én sem vagyok alacsony, és azt mondanám, hogy nem kellenek a 160 centi alatti lányok, mert nem akarok gerincferdülést kapni, szeretem a hosszú combokat, akkor megint csak szexista féreg vagyok, mert egy lány nem tehet róla, hogy mekkorának született... :DDDD
Vigasztalni magunkat? Mégis miért? Nem képzelsz egy kicsit sokat magadról? :D
"Volt egyszer egy 157 centis barátnőm, de az igazi őszinte szerelem helyett, nagyon gyakran spontán teátrális színjátékba ment át az együttlétünk és ezt nagyon meguntam."
Ennyi ésszel inkább a tini kategóriába kéne írogatnod. És azt is elhiszed, hogy akinek vörös a haja az az ördög, meg aki Halaknak született az érzelgős? Kb. ennyi értelme van annak, amit írtál.
Attól meg, ha valakinek a hosszú hajú, vagy a nagymellű vagy az alacsony stb. emberek tetszenek még se nem szexista, se nem gyökér, hanem van neki valamilyen ízlése, és ízlés kérdésről vitatkozni nincs értelme. Amúgy meg tök mindegy, egy rakás magas pasinak is bejönnek az alacsony nők, úgyhogy hiába veregetitek itt egymás vállát, hogy pedig az alacsony nőknek nem jár, meg szerintetetek hülyén is néz ki a dolog, meg az alacsony nők színészkednek (lol még ilyen gyökeret) még sok más embernek meg működik nagyon jól.
ma 13:37
Nő létedre elég primitív vagy, még ha az 50 centivel magasabb álompasidnak tetszel is, lehet ez a személyiség visszataszító lesz a számára. Bár írtad, hogy van barátod, gondolom hasonló kvalitású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!