Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már elengedhetetlen a magas végzettség ahhoz, hogy egy szép csajt meglehessen fogni?
Lehet hogy egy fejlesztőmérnöki téma fejtörés volna számomra, de sok egyéb dologhoz értek, meg úgy vagyok vele ami érdekel azzal foglalkozom.
Megfigyeltem hogy egy fiatal bolti eladó hamarabb zavarba jön ha, meglát mondjuk egy feszülős izompólóban, mint egy egyetemista tervezőgrafikus
Ahol dolgozom multinál elég sok a velem egykorú huszonéves csaj és akik nekem is bejönnek, azok mellett egy szintén gyúrós, ám tanultabb srác van.
Addig néznek rám, míg felmérnek, utána nyilván egyszerű melósként kezelnek.
Gondolkozz....gondolkozz...
A kérdésedben ott a válasz.
Kit akarsz megfogni ???
Szép csajt ugyebár.
Tehát akkor nem okos csajt akarsz megfogni magas iskolai végzettséggel hanem szépet.
És hogy fogod megfogni a szép csajt ?
Ha te is jól nézel ki.
Tehát gyúrás, szoli, izompóló, tetkók tömkelege.
Ez alól kivétel ha sok pénzed van szép autóval.
Akkor nyugodtan nézhetsz ki szarul, lehetsz nyugodtan büdös öregember sörhassal vagy amit akarsz.
8-as hogy te mekkora egy csíra vagy
és még buta is mint a föld
A mai világban ahol a diplomások munkanélküliek egy jó szakmával sokkal többre mész. És amikor már elég jó vagy benne felhúzhatod rá a saját vállalkozásodat és magadnak dolgozol.
Hol láttál te összefüggést az iskolai végzettség és a sok pénz között ?
Neked a világ összes egyeteme se elég arra hogy rájöjjél egy ilyen pofon egyszerű dologra
#9 Hát mondjuk elég kevés politikusnak van 8 általánosa. :D
Nyilván a jó szakember sokra viszi, ez tény. De az is, hogy a fiatalok nagy része nem azért megy szakmunkásba, mert ilyen jól felépített terve van, szimplán csak lusták tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!