Milyen munkát keressek végzettség nélkül, magas IQ-val?
Gimnáziumi érettségim van, két nyelven beszélek felsőfokon. Egy pszichológusnál végzett IQ teszt szerint az IQ-m 142. Általában nagyon rosszul érzem magam a munkahelyeimen (adminisztrátor, tördelő), nem tudok koncentrálni az unalmas, monoton feladatokra, nagyon rossz napi 8 órákat bambulni egy számítógép előtt egy irodába zárva. Bele szoktam betegedni, kerülöm az embereket, stb.
Szerintetek milyen munkahelyek lennének nekem valók?
Ha valoban magas az intelligenciad, ami csak a jo logikat jelenti, nem osszekeverendo az okossaggal, muveltseggel, akkor talan vallalkozo, de nyilvan ahhoz se artana valamibol kimuvelned magad. Vagy maradnak a sima munkahelyek.
Az IQ csak egy szam, ne hidd, hogy olyan kulonleges leszel tole, ugyanis, ha ismered a teszt osztalyozasat, akkor tudhatod, hogy 100 emberbol 2 szinten "zseni kategoria" ami maris nem egy magyon egyedi, kulonleges eset...
Vagy miert nem mesz tolmacsnak?
Talald fel magad egy kicsit!
144 az IQ-m, és az nem olyan KIEMELKEDŐEN magas.
Miért nem mész egyetemre? (esti, levelező)
Kérdező, ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem az IQ számít, az egy kamu ökörség.
Ami számít, az az EV >> Economic Viability (gazdasági életképesség).
Ha te nem tudsz olyan munkát találni, amely izgalmas, jól fizet, és emiatt antiszociális, emberkerülő leszel, akkor neked sajnos alacsony az EV-d.
1. es 2. valaszolo vagyok.
Az 1. kommented utan kijelenthetem, hogy te kerdezo egy nyomorult kis senki vagy, es valoszinuleg az is maradsz, ilyen lenezo stilussal.
Szoval egesz eletedben mondogathatod a "buvos" 142-es szamodat, mint ahogy a kerdes leirasabol is kitunik SEMMIRE se mesz vele.
Megjegyzem egy mensas IQ tesztet idealis lenne meg kitoltened...
Es hogy ertsd "a te nyomorod nem erdekel" szinten senkit se... es az se ha belebetegedsz. A bunko, lenezo emberek senkit se erdekelnek. ;)
Amugy ha akkora kaliber lennel, mint amilyennek hiszed magadat mar kezdtel volna valamit a nyomoronc eleteddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!