Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát keressek végzett...

Milyen munkát keressek végzettség nélkül, magas IQ-val?

Figyelt kérdés

Gimnáziumi érettségim van, két nyelven beszélek felsőfokon. Egy pszichológusnál végzett IQ teszt szerint az IQ-m 142. Általában nagyon rosszul érzem magam a munkahelyeimen (adminisztrátor, tördelő), nem tudok koncentrálni az unalmas, monoton feladatokra, nagyon rossz napi 8 órákat bambulni egy számítógép előtt egy irodába zárva. Bele szoktam betegedni, kerülöm az embereket, stb.

Szerintetek milyen munkahelyek lennének nekem valók?

2014. júl. 30. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

142es IQdal miért is nem tanultál tovább?

Amúgy betanított munka avagy tolmács, ha a nyelvekből tényleg ló vagy.

2014. júl. 30. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

11.-es en is a tolmacsot irtam, de ahhoz nem eleg csak a felsofoku nyelvvizsga, hanem gyorsan is kell gondolkodni, forditani a nyelvet. A vicc az, hogy altalaban az idegen nyelvrol magyarra forditas a nehezebb, mert ugyebar az iskolaban a szodogat mindig magyarrol idegen nyelvre irjuk ;) nem forditunk forditva.

Pl. nekem. Londonban egy onkormanyzatnal az ugyintezo azt hitte, hogy hivatalos kirendelt tolmacs vagyok, de megis ugy erzem, hogy angolrol magyarra nehezebben megy a forditas.

A kerdezonek eloszor a stilusan kene javitania, mert egyenesen botranyos. Kb. feler azokkal a munkatarsaimmal akik pattognak 14-15 fontos oraber mellett (6.31 itt a minimalber) egy xaros erettsegivel es ha kib!sznak oket, mint ahogy az egyik lany is jart mehet vissza ujra 6.31 bruttoert mosogatni, vagy takaritani... Par ember annyira sokat hisz magarol, de elobb-utobb mind koppannak, ez a munka is vegeter hamarosan, meg jo, hogy en kepeztem magamat na meg vallalkozast inditok, pedig csak 129+-5 az IQ-m mensas online probateszt alapjan

2014. júl. 30. 23:23
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 567 az IQ-m :D
2014. szept. 11. 16:13
 14/15 DDenisa válasza:
30%

Nagyokos, és a többi idióta!

Az IQ mérés különböző szórások alapján történik, egy nagyobb (régebben 24-es) szórású IQ teszten ha valaki elért 149-et, az ugyanaz, mintha 15-ös szórásún ért volna el 131-et. Így egy idiótának is lehet 200-as ha magas szórású tesztet ír, ez a nem mindegy!!!

Az enyém 15-ös szórásún 135, ami magasabb, mint az emberek 2%-áé.

Gyanítom, amit pszichológus írat, az 1. nem nemzetközileg elfogadott, 2. ellenőrizetlen, 3. fogalma sincs a szórásról és egyebekről.

Úgyhogy én ezt nem venném azért készpénznek.

Ide menj el tesztet írni:

[link]

Ha valóban magas az IQ-d és bekerülsz a társaságba, fogsz találni olyan munkát, amihez kifejezetten magas IQ-jú alkalmazottat keresnek. És rengeteg intelligens emberrel megismerkedhetsz, közös programokban vehetsz részt. De már csak az állás miatt is ajánlom, hogy lépj be.

Ajánlom figyelmetekbe:

[link]

[link]

2016. jún. 17. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:

14. Csinjan a szavakkal. "tobbi idiota" 😡

Mar leirtam, hogy a mensas teszt az elfogadott.

A netes hulyesegeket meg hanyagolni kell.

A szorast remelem te tudod mit jelent (nem csak ugy dobalozol a fogalommal, lenezve masokat) es nem kell bemutatni a normal eloszlast a Gauss-gorbevel egyetemben.

Egyebkent, hogy korrektek legyunk, nem az emberek 2%-nal magasabb az intelligenciad, hanem az emberek 98%-nal magasabb az intelligenciad. Nem mindegy.

Ez jol hangzik, de ha azt nezzuk

100-bol 2 "zseni kategoria"

1.000.000-bol 20.000

10.000.000-bol 200.000 kozel ennyi Magyarorszagon. Maris nem vagy egy ritka hopehely.

Egyebirant ismertem olyan mensast aki jo eredmennyel ment at teszten, az elethez, meg emberekhez megis hot ertetlen volt. Valami vacak MLM-be akart kontorfalazva beszervezni...

2016. jún. 17. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!