Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy magas lány van egy alacsonyabb férfival, akkor a lánynak tetszhet hogy nagyobb a fiúnál, vagy csak elfogadja más pozitív tulajdonságok miatt?
Nekem alacsonyabb a párom. Eleinte zavart, de elfogadtam, mert amúgy tökéletes párt alkotunk. Mindig lapos talpú cipőben jártam, úgy alig érződött a különbség.
Most meg már megszoktam, fel se tűnik, pedig visszaálltam a magas sarkú cipőkre, miután kiderült, hogy őt nem zavarja. Igazából most már azt érzem furának és kényelmetlennek, amikor magasabb pasikkal beszélek és felfelé kell néznem, annyira elszoktam tőle :D
Nekem nagyon is tetszene, de sajnos ritkábban próbálkoznak...:(
Most is van egy pasi, aki kicsivel magasabb állva, mint én ülve, de tökre bejön! (És nem vagyok égi meszelő.) :)
A legtöbb nőt ez zavarja. Van aki elfogadja, de kevesen. Kétlem, hogy van olyan nő aki kifejezetten nála alacsonyabbal akar lenni. Én sem jártam volna soha alacsonyabb pasival, engem ez nagyon zavar. Nálunk a férjemmel 15 centi a különbség, ami pont jó. Én 175 centi vagyok, ő 190.
Ha alacsonyabb lennék, akkor sem jöttem volna össze nálam alacsonyabbal. Volt velem egy magas pasim is, de még az is zavart. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!