Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy magas lány van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy magas lány van egy alacsonyabb férfival, akkor a lánynak tetszhet hogy nagyobb a fiúnál, vagy csak elfogadja más pozitív tulajdonságok miatt?

Figyelt kérdés
Férfiak közül ugye vannak azért jó páran akik magasabb nőre vágynak, fordítva is igaz lehet?
2016. márc. 2. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam olyan nővel, aki ennek örülne, maximum elfogadja. Nekem egyszer volt olyan barátom, aki velem egy magas volt és az is zavart.
2016. márc. 2. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Az hogy egy csaj ugyanolyan vagy magasabb legyen a pasijánál, gyakorlatilag sci-fi kategória. Kivétel persze az a szituáció, amikor a férfinak átlagos vagy afeletti a magassága (+178). Ebben az esetben a legtöbb nő nem érzi kínosnak, sőt ha helyes a pasi, akkor pedig egyáltalán nem foglalkozik ezzel a kérdéssel.
2016. márc. 2. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem alacsonyabb a párom. Eleinte zavart, de elfogadtam, mert amúgy tökéletes párt alkotunk. Mindig lapos talpú cipőben jártam, úgy alig érződött a különbség.

Most meg már megszoktam, fel se tűnik, pedig visszaálltam a magas sarkú cipőkre, miután kiderült, hogy őt nem zavarja. Igazából most már azt érzem furának és kényelmetlennek, amikor magasabb pasikkal beszélek és felfelé kell néznem, annyira elszoktam tőle :D

2016. márc. 2. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon is tetszene, de sajnos ritkábban próbálkoznak...:(

Most is van egy pasi, aki kicsivel magasabb állva, mint én ülve, de tökre bejön! (És nem vagyok égi meszelő.) :)

2016. márc. 2. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon elvétve találni csak olyan lányt, aki átlag alatti magasságú férfival szeretne lenni.
2016. márc. 2. 22:40
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem volt nálam alacsonyabb párom és őszintén, kvára semmit nem gondoltam a magasságunkról. Engem nem zavart, őt nem zavarta, nem kell ezen agyalni :D
2016. márc. 3. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Amúgy az egyik barátnőm pasija kb. 1 fejjel kisebb, mint a barátnőm. Mondjuk őt nem kifejezetten ez vonzza, mert elég magas lány, de vannak ilyenek. Szóval szerintem nem kell az ilyen magasság dolgokat olyan komolyan venni.
2016. márc. 3. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb nőt ez zavarja. Van aki elfogadja, de kevesen. Kétlem, hogy van olyan nő aki kifejezetten nála alacsonyabbal akar lenni. Én sem jártam volna soha alacsonyabb pasival, engem ez nagyon zavar. Nálunk a férjemmel 15 centi a különbség, ami pont jó. Én 175 centi vagyok, ő 190.

Ha alacsonyabb lennék, akkor sem jöttem volna össze nálam alacsonyabbal. Volt velem egy magas pasim is, de még az is zavart. Ez van.

2016. márc. 3. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Az összes barátnőm és alkalmi partnernőm magasabb volt.
2016. márc. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!