Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha arra vágyom hogy valaki a megszállottammá váljon?
Figyelt kérdés
Vágyok arra hogy legyen egy olyan férfi, aki megszállottan szerelmes belém. Ugyanis engem még igazán soha nem szeretett senki.2016. júl. 8. 12:21
1/14 anonim válasza:
én tini koromban így fojtottam meg egy kapcsolatot :D elég gyorsan :D belegondolva, jobb ha az ember nem lesz megszállottan szerelmes :)
23F
2/14 anonim válasza:
Éreztem már én is ezt. Belefér na :D
3/14 anonim válasza:
Attól függ hogyan. Ha nem nyújtanál visszafele semmit, akkor az beteges.
Ha te is visszafele erőteljesen szeretnél, akkor normális és lehetséges is.
4/14 anonim válasza:
Tipikus szeretethiányos ember. Elhihetitek nekem, hogy ez a legrosszabb egy nőben. Volt ilyen barátnőm és nem múlt úgy el nap, hogy ne vitáztunk volna. B_szki egy energiavámpír volt...
5/14 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, ha engem szeretne valaki így.
2016. júl. 8. 12:31
6/14 anonim válasza:
Vagyis ? Aki teper érted mint egy rabszolga te meg lenézed.. Az tényleg kvjo :) kényelmes a kis popsidnak
7/14 A kérdező kommentje:
Nem, én is azt szeretném ha szeretnének, és én is szerethetnék.
2016. júl. 8. 12:41
8/14 Noren1989 válasza:
Nem. Számomra abszolút beteges ez a gondolat.
26/F
9/14 anonim válasza:
Normális.
Én pl szívesen szeretnék valakit megszállottan. :)
10/14 Blade Bone válasza:
Ebben az a rossz, hogy párosulni szokott mellé a nagy féltékenység... mert ha ennyire szeretnek, nem akarnak elveszíteni, így nem tudnak mértéket tartani sem. Hamar eleged lenne.
Néha amúgy én is éreztem így, de mikor az egyik volt barátnőm folyamat a seggemben volt, elegem lett, nem hagyott teret. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!