Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy vágyom egy Emberre-Férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy vágyom egy Emberre-Férfira-Támaszra ki felemel, elfogad stb miközben az "életben" senkit nem merek magamhoz engedni. Miért korlátozom magam?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok magamban (a gyerekekkel) úgy érzem már magamra vagyok káros :)

Magunkon kívűl sok jót nem tudnék felmutatni... és úgy érzem egyre inkább süllyedek az iszapba... az élet semmilyen területén nem mondhatom magam sikeresnek,boldognak stb...olyan nagyot akarok? Valószínűleg igen mert eddig mindenki ellen találtam kifogást. A múltról annyit hogy jó hogy túl vagyok rajta...

2016. ápr. 20. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Miért várod el másoktól, hogy a posványból kiemeljenek? Nem magadat kéne előbb rendbe rakni nyak fölött?
2016. ápr. 20. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Eddig mindenki ellen találtál kifogást, mik voltak azok?
2016. ápr. 20. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Felteszem a múltbeli rossz tapasztalatok miatt félsz újra elköteleződni és inkább elzárkózol mások elől.
2016. ápr. 20. 15:39
 4/5 omba ***** válasza:
Akkor leszel túl a múlton - valahogy nem lehet túl vidám - ha nem hajtasz el mindenkit magad melől
2016. ápr. 20. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen..megtépázott az élet. Egyszerűen nem éreztem egy "jelentkezőben" sem hogy tudnék velük együtt lenni. (Vicces de mikor kitudódott hogy egyedül lettem mint legyek a légypapírra jöttek. Leginkább idősebbek az ismerettségi körömből.. ) lehet hogy álomvilágban élek de nekem kell a kémia. Csak azért hogy legyen valakim nem töröm magam. Kicsi gyerekeim vannak.nem akarok itt átjáróházat...
2016. ápr. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!