Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó módszer arra hogy magamhoz édesgessem a lányt?
Kiszemeltemnek nem rég ért véget egy párkapcsolata. S eléggé szeretethiányos. Mi jó barátok vagyunk. Így megengedtem hogy hozzámbújjon. Már puszikat is engedi h adjak az arcára. A kezét szoktam simogatni és fogni amikor kettesben vagyunk. Egyre inkább elmélyül a kapcsolatunk. De tudom h nem vagyok az esete, olyan szempontból hogy nem vagyok kövér és magas (fura de tényleg ilyen alakokat szeret, pedig a lány vékony).
Emlett mondta h párként nehezen viselné el hogy ilyen okos és művelt lennék. Amit nehezen értek mert iszonyatosan jól megértjük egymást. Talán sztem félne attól h milyen lehetek amikor szeretek is vkit. A lényeg az hogy én már most nagyon szeretem őt. Nem véletlen szeretem amikor hozzám búj. Múltkor bealudt az ágyamban. olyan jó volt nézni ahogy alszik :)
A kérdésem felétek az hogy azzal hogy engedem hgoy öleljen és puszilgasson h mellette állok, idővel belém szeretne-e ? van rá esély h észrevétlenül kötödni kezd hozzám?
22F
Tehát egy mentálisan megborult csajt fűzögetsz,ne legyél rá büszke.
Valószínűleg amint rendbe jön lelkileg,ki fog dobni a faxba.
Vagy azt szeretnéd,ha hálából lenne veled?
Szánalmas vagy.
Nem dobna ki :D
már az exe előtt jóban voltunk :)
Dehogy szánalomból :DD
Szeretném ha adna egy esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!