Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ez a lány? Van rá módszer, hogy megtaláljam?
Barátaim! Földijeim! Rómaiak!
Hihetetlen dolog történt ma este velem: szerelem első látásra.
Épp tindereztem, és kijött egy olyan csaj, aki Friedrich Nietzsche - Az értékek átértékelése című könyvével pózolt. A lány Budapesten él. Sajnos a keresztnevét nem jegyeztem meg, mivel azonnal nyomtam rá a lájkot.
És képzeljétek, épp ezt a zenei művet hallgattam, amikor megláttam őt:
https://www.youtube.com/watch?v=ETveS23djXM
EZ EGY JEL!
De félek, a tinder természetéből adódóan ő nem húzna engem be. Legalábbis én úgy hallottam másoktól, hogy elég kicsi a siker esélye.
Valaki segítene nekem megkeresni ezt az álomlányt? :3
Óóó...pedig Schopenhauert is szeretem...
Ha szerelem volt első látásra, akkor nyilván utána már nem nyomkodtál... Ha olyan nagyon meg akarod találni, akkor valószínűleg áldoznál is rá. Fizess elő a Tinder Pro verziójára, akkor vissza tudod vonni az utolsó műveletet, és ott lesz az adatlap. Akkor könnyebben meg tudod találni.
Vagy egy másik lehetőség: csinálsz egy új profilt, és olyan beállításokat használsz, amivel jó eséllyel kiadja az illetőt (korban, távolságban szűk kereteket adsz meg, ami rá érvényes), és akkor idővel újra kiadja a profilját.
Képernyőmentés, aztán képkeresővel rákeresel. Ha szerencséd van, akkor kiadja, ha nem, akkor más módszert kell találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!