Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nezik le sokan a falusi lanyokat?
Figyelt kérdés
Tapasztaltam mar es okozott gondot ismerkedesnel. A falusi lanyok altalaban kemenyebbek, erdes a kezuk a mezogazdasagi munkatol, jol birjak a piat, jol lonek puskaval, szeretnek kirandulni, horgaszni, meg egyeb fius dolgokat. Ja es jol foznek! De mintha a pasik egy jo resze lenezne oket foleg a varosiak. Mi ennek az oka? Te mit gondolsz a paraszt lanyokrol?2016. júl. 7. 13:03
21/27 anonim válasza:
Én alföldi falusi lány vagyok, és állíthatom, hogy sem rám, sem az általam ismert falusi korombeliekre (plusz mínusz 5-10 év) nem jellemző az, amit leírtál.
22/27 anonim válasza:
Mint falusi, úgy látom, hogy a kérdésben lévő, kissé idealizált kép egyre ritkábban fellelhető. A környezetemben többen inkább az urbánus életmódot szeretik, és sokan nem éppen a pozitív oldalát fogják meg a dolognak, hogy úgy mondjam.
23/27 anonim válasza:
Azt kell, hogy mondjam, hogy hülyeség amit írsz az Alföld-Dunantul kulonsegrol. Baranya megyei vagyok. Es tele van a megye nyomorfalukkal. Tolna is. Van egy-ket viragzo telepules, de ez a kevesebb.
Voltál mar az Ormánságban?
24/27 anonim válasza:
* azt kell hogy írjam
* nyomorfalvakkal
Elozo vagyok. Elnezest kerek nem tudok fogalmazni ebben a hosegben :D
25/27 anonim válasza:
nem intelligensek, nem igényesek, nem ápoltak. ennyi bajom van csak velük.
én szellemi partnert keresek magam mellé.
amit pedig a falukról írsz enyhén szólva röhejes. :D
26/27 anonim válasza:
A Falusi lányok meg egyértelmüen a falu bikájára hajtanak,szóval a zsák megtalálja a foltját..
27/27 anonim válasza:
"jol birjak a piat"
ez inkább kizáró ok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!