Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nezik le sokan a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezik le sokan a falusi lanyokat?

Figyelt kérdés
Tapasztaltam mar es okozott gondot ismerkedesnel. A falusi lanyok altalaban kemenyebbek, erdes a kezuk a mezogazdasagi munkatol, jol birjak a piat, jol lonek puskaval, szeretnek kirandulni, horgaszni, meg egyeb fius dolgokat. Ja es jol foznek! De mintha a pasik egy jo resze lenezne oket foleg a varosiak. Mi ennek az oka? Te mit gondolsz a paraszt lanyokrol?

2016. júl. 7. 13:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%

Már megint az a fránya általánosítás...

20 éves lány vagyok és volt lehetőségem mindkét lakóhely típust megtapasztalni, elég éles kontraszttal. Nem tapasztaltam ilyesfajta lenézést és elmondhatom, hogy mindkét helyen találkoztam többféle emberrel.

Ismerek olyan falusi lányokat akik a lábukat sem tették még ki a kertbe és olyan városi csajt aki hétvégente kijárt a tanyájukra és ott dolgozott.

Hozzátenném, hogy a gyermekéveimet falun töltöttem és még az ízig-vérig "paraszt" nagyimnak sem volt érdes a keze :D Nem lőttünk puskával (miért is tettük volna??), nem horgásztunk és fiús dolgokat sem csináltunk..

Az általad felsorolt dolgok szeretete inkább a társadalmi rétegről és a személyiségtől függ.

Elég érdekes a világnézeted.

Ja és hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak. A falusi embereket azért nézik le, mert tapasztalataim szerint itt sokkal több a tanulatlan, beszűkült nézetű, másokat emiatt elítélő, "fogalma nincs a világról" ember. A többségük jól elvan a kocsma-templom-iskola háromszögben és nincs igényük többre, viszont azokat nem értik meg akinek van.

2016. júl. 7. 13:59
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
Jól lőnek, muhhahha:D Erika, te olyan buta vagy, már ne is haragudj. Falusi vagyok, vagyis voltam, de nálunk 1-2 embernek, ha van légpuskája, de azok se lányok:D Rendes fegyvere szerintem senkinek sincs. Rémlik neked valami a az engedélyről, h ki kaphat, stb?:)
2016. júl. 7. 14:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Én falusi vagyok, s bár bírom a piát...de nem szeretem, szóval nem iszom... És bár szoktam kapálni, gyümölcsöt szedni stb..mégsem érdekes a kezem. :) Jól lövök puskával, és kitűnően főzök...sőt horgászni is szeretek... De pl kirándulni már csak mértékkel és az egyéb fiús dolgokat sem preferálom. Hála égnek sosem éreztem azt, hogy engem bárki is lenézne amiatt, mert falun élek. Ezerszer jobb itt, mint városban...főleg Budapesten. Semmi pénzért nem laknék ott!!!!
2016. júl. 7. 14:26
 14/27 anonim ***** válasza:

Kollégám pont az ilyen nőket szereti igaz ő faluból költözött Bp-re. És egyébként az én párom is Alföldi földtúró családból származik. Nagyon sok pozitív tulajdonsága van, hátrányai, hogy nem nyitott az új dolgokra, nem nagyon szeret beszélni de egyébként imádom.

39/F

Persze nem érdes a keze, akkor nem is élnék vele, nekem is puha a kezem férfi létemre :-)

2016. júl. 7. 14:36
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Micsoda általánosítások:)

Falusi vagyok, van kertünk, vannak zöldségeink, de nem kemény, nem érdes a kezem, mert kesztyűben dolgozok. Állatot nem tartunk. Ha bevásárolni megyünk, beülünk az autóba/buszra és elmegyünk a városi teszkóba.

(szerintem lassan nem éri meg zöldséget nevelni, mert lelopják a cigók, leeszik az őzek, tönkremegy a napon stb)

Főzni azóta tudok, hogy egyedül lakok, kirándulni sosem szerettem, horgászni nem tudok, puskával szívesen lőnék, de minek. Traktorunk sincs, a piát sem bírom.

Szerintem már nagyon kevés tipikus paraszt létezik, nem lehet megélni belőle. Aki meg ezzel foglalkozik, az nagyban csinálja, és nem biztos hogy ő lesz az, aki kimegy földet túrni.

2016. júl. 7. 15:13
 16/27 A kérdező kommentje:
Akkor eloszor is videk is videk kozott oriasi kulonbsegek vannak. Peldaul a dunantuli es alfoldi falusi elet teljesen mas. Tudom mert voltam Dunantulon eg es fold a ketto. Sokkal gazdagabbak ott az emberek, inkabb ilyen szep, felujitott hobbihazak vannak, nem ilyen tanyak, meg elmaradottabb gazdasagok mint az Alfoldon. En a Nagykunsagban elek itt kb minden masodik hazban van legpuska, es amikor bulizunk meg iszogatunk szoktunk celbaloni vagy Ladakkal, Trabantokkal rallizni, meg egyeb mindennel okorkodni. Es amikor ismerkedeskor ilyenekrol beszelek a pasiknak nehanyon latszik a lekezeles. Bar itt a kerdes alatt is erzofik ez nehany szemelyeskedo kommentben.
2016. júl. 7. 15:18
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

#16:

Hát ezek rohadt jó programok.

Kár, hogy dunántúli vagyok.

2016. júl. 7. 15:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
2016. júl. 7. 16:07
 19/27 anonim válasza:
0%
Kedves Erika! Én Szabolcs megyében lakom. Elmondom, hogy itt mi a baj a falusi lányokkal. A kérdésedre olyan téren fog vonatkozni a dolog, hogy meg látod van-e közös pont, vagy nincs. Itt a falusi lányokra 90% fölött a következő a jellemző, persze kivételek vannak. Szóval: A beszédük nem szép, nem normális, tahós. Tud meglepetés is érni, mert amelyik ránézésre egy normális aranyos lány, kiderül később, hogy egy ordas kUrv4, cigánnyal is volt/van ("párkapcsolat", alkalmi szex, "haveri társaság") ott is az alják közül (egyiket se tartom amúgy normálisnak) és ha meghallod hogy beszél, az állad leesik olyan visszataszító. Buszmegálló a legjobb csoportgyűjtőhely egy végállomáson, vagy egy városközpontban. Ott mindent látsz és hallasz. Primitívek, buták, szűklátókörűek, beképzeltek, harsányok. Városi lányokra is egyébként igaz pár itt leírt dolog. Nem leminősíteni szeretnék senkit, csak több éve ezt látom.
2016. júl. 7. 16:14
 20/27 Titusztitusz ***** válasza:
77%
Engem a világbol ki lehet üldözni a "falusi nőkkel"...Nemis annyira a LAKÓHELY SZERINTI falusi nőkkel, mint inkább AZZAL A NŐTÍPUSSAL, amit takar ez a meghatározás...Pl. napbarnította bőr,ápolatlan,már korán ráncos arcbőr, ízléstelen, pacuha,nőietlen öltözködés, durva-mocskos szavak gátlástalan használata,suttyóság,trampliság,műveletlenség,stb,stb...Na nem...ILYEN nőkkel én szóba sem szoktam állni...
2016. júl. 7. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!