Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira gáz a GYIK-osok szerint ha egy lány falusi?
Sztem is tévedésben vagy.
Én ugyan pesti vagyok, de körülöttem majd mindenki vidékről jött fel és kb fele részben faluról.
A falusi lányok amúgy népszerűbbek a tartós kapcsolatot kereső haverjaim körében.
mert a falusi emberek 90%-ának nincs ideje és kedve esténként a GYIK-en lógni, így az itteni emberek zöme városi, és jellemzően nem is abból a körből, aki regényolvasással és kultúrával tölti az estéit, mert akkor nem érne rá itt lógni.
Ennek következtében sok a nagyképű, modortalan, kivagyi fiatal köztük, aki azt hiszi, Pesten túl nincs élet.
Tanulság: nem kell foglalkozni az ilyenek véleményével.
Ezt az ordenáré nagy fszságot...
A barátnőm faluról jött és nincs vele bajom. Bár tartom azt a nézetemet,hogy a vidékiek nagyrésze hajnalban indul mindenhova és féldisznót hoz bőröndben,de akkor is!:D
Az instagramos kérdésre gondolsz?
Hidd el ott nem az volt a gond a 3. lánnyal hogy falusi...
Nem azzal van a gond aki parasztnak születik,
HANEM AKI PARASZT KÉNT VISELKEDIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!