Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nezik le sokan a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezik le sokan a falusi lanyokat?

Figyelt kérdés
Tapasztaltam mar es okozott gondot ismerkedesnel. A falusi lanyok altalaban kemenyebbek, erdes a kezuk a mezogazdasagi munkatol, jol birjak a piat, jol lonek puskaval, szeretnek kirandulni, horgaszni, meg egyeb fius dolgokat. Ja es jol foznek! De mintha a pasik egy jo resze lenezne oket foleg a varosiak. Mi ennek az oka? Te mit gondolsz a paraszt lanyokrol?

2016. júl. 7. 13:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt még nem tapasztaltam, sok falusi lányismerősömnek van vagy volt már városi pasija. Ellenben a városi lányok sokkal inkább lenézik a falusi fiúkat.
2016. júl. 7. 13:05
 2/27 anonim ***** válasza:
98%

most valami texasi csajról beszélsz? :D melyik filmben láttad ezt? :) és a végén összejött a herceggel? happy end lett? :P

23F

2016. júl. 7. 13:06
 3/27 anonim ***** válasza:
32%
Hogy 100x többet érnek, mint egy városi fehér kezű aki életében nem dolgozott, max lement a Tescoba kenyérért.
2016. júl. 7. 13:07
 4/27 A kérdező kommentje:
Hogy jon ide Texas? Sima alfoldi lanyrol...
2016. júl. 7. 13:07
 5/27 anonim ***** válasza:
94%

Sokak szemében a "falu = putri" felfogás van. Sajnos vannak azok akik sosem jönnek ki a városból és azt hiszik pest határán túl csikósok meg parasztbajusz van mindenhol, traktorral jár mindenki és tehenek vannak az út szélén. (Fura lehet így élni)

Idézve egy klasszikust: "pesten azt hiszik vidéken még népviseletben járnak!" (nem saját gondolat)

" jol birjak a piat " - ez nem előny. A falusi masszív alkoholizmus és mindennapos pálinkázás sajnos létező falusi sztereotípia. És még jogos is!

Én nem nézem le őket, sőt. Volt olyan exem aki 600 fős településen élt. Nem volt ezzel baj... És szeretem a falut is, csendes nyugodt. Hátránya a boltok hiánya (ha van COOP vagy Spár akkor már hurráéljen, de Tescora vagy DM-re nincs remény). Rossz még a közlekedés és a kocsmaprolik tahósága.

2016. júl. 7. 13:10
 6/27 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sokkal jobban bejönnek az ilyen falusi lányok, mint az elkényeztetett, beképzelt városi lánykák.

Tisztelet a kivételnek persze.

2016. júl. 7. 13:13
 7/27 anonim ***** válasza:
35%
BPi vagyok, és a falusi lányok sok esetben aranyat érnek, feltéve ha túljutott a 8 elemin. Tudnak főzni és nem sipákolnak, ha piszkos lesz a kezük.
2016. júl. 7. 13:29
 8/27 anonim ***** válasza:
18%
Én nem nézem le, sőt szolidabbak, mint a városiak. Nincsenek rafináltsággal kitanulva, mint a plázacicák.
2016. júl. 7. 13:31
 9/27 anonim ***** válasza:

Pia nem kell - a többivel nincs gond, amit leírtál.

A gond inkább ott lesz, amit kihagytál: hogyan viszonyulnak ezek a lányok az élet különböző dolgaihoz?

Sok ilyen van, nem tudom mind leírni.

...nyilván azt mondod: normálisan. Na, itt lesz a baj: ha te vagy a normális, és minden fiú hülyének tűnik... akkor nem ártana elgondolkodni.

2016. júl. 7. 13:35
 10/27 anonim ***** válasza:
37%

Ja, mert falun nincsenek kényeskedő lányok, közben a városban meg MINDENKI az.

Falun lakok, nálunk nem divat a puskával lövöldözés, elég gány helyen lakhatsz.....

Főzni a városi nagymamám is pazarul tud :)

Nem érdes a kezem, se senkinek a családban, pedig elég nagy kertünk van.

Te általánosítasz csak, elég primitív módon.

2016. júl. 7. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!