Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők tényleg elvárják hogy a férfiak fussanak utánuk?
Főleg neten találkozok ezzel a jelenséggel hogy mindig nekem kell rá írnom én szórakoztassam őket. Ők csak válaszolnak úgy ahogy de nekem kell érdeklődni irántuk, nekem kell kérdezni stb.
Ok lehet azért mert nem jövök be nekik de akkor miért válaszolnak? Miért nem mondják hogy bocsi de nem
Érdektelen alatt én azt értem, hogy nem kérdez az ég világon rólam semmit. (most nem ilyen hobbi, kedvenc szín, kaja, stb-re gondolok)
Viszont az már érdekelné, hogy mi a kedvenc pózom, vevő vagyok-e a BDSM-re és társai. Valamint csak a szex köré építi fel az egész beszélgetést. Nem tartom magam egy prűd valakinek, de az ismerkedés elején ne azzal indítsunk már, hogy néha napján előkerülhet-e a korbács.
Mondok egy példát. Szerintem az a jó beszélgetés, amikor mesélsz magadról, a napodról és a másik is vevő rá, majd ebből kiindulva téma témát követ.
Na most múltkor meséltem ennek a pasinak, hogy sportolás közben meghúztam a bokám. Rá két napra megint beszélgettünk, mondanom sem kell, hogy megint csak én érdeklődtem, ő válaszolt, de vissza sem kérdezett. Kicsit ezért felhúztam magam, hogy ennek így mi értelme?! Jelzem felé, hogy esetleg ő is megmozdulhatna. Nem értette a problémámat. Akkor már elmagyaráztam neki, hogy én többek között azt hiányolom, hogy érdeklődjön, hogy jobban van-e a bokám, stb. Erre azt a választ kaptam, hogy:" biztos jobban van, ha fája, akkor azt már elnyarvogtam volna neki." Na b+...
Ti sem vagytok egyszerűek, de nem jövök a "mai pasik" dumával, mert tudom, hogy egy-két bolond férfi még nem jelenti azt, hogy az összes selejtes.
Én az elején iszonyú türelmes tudok lenni, valamint próbálom kihozni mindenből a legjobbat.
De amikor már a sokadik ilyen húzása van az illetőnek, akkor rájövök, hogy nincs értelme tovább folytatni.
Nem vagyok együtt vele, ismerkedtünk. Nem hiába múltidőben...:)
sajnos ezt nekem is alá kell írnom
társkeresőn vagy egyéb platformon a pasik 90% az első 10percben már a szex téma körül forog
ha lepattintod akkor prűd vagy
ha benne vagy akkor ribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!