Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik elvárják, hogy a férfi izmos legyen, így néznek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ezt a nők miért tehetik meg? Hogy elvárják az izmos, sportos, kidolgozott testalkatot, miközben ők vékonyak vagy soványak, ha csak a jobb eseteket hozzam fel. Szerintem aki elvárja ezt, így kellene kinéznie mint a linkelt képen.

Mert a nő aki így néz ki:

[link]

milyen alapon vár el izmos testet?

mert ő kb. egy ilyen férfinak felel meg testalkatot tekintve:

[link]

persze el fogják intézni annyival, hogy nem férfias az izmos nő, csak mert ne kelljen éveket a konditeremben szenvedniük mint a fériaknak..

2015. aug. 3. 20:53
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem,hogy aki izmos pasit akar mindenképpen úgy kell kinéznie,mint az első képen lévő hölgynek. Azzal teljesen egyet értek,hogy egy lusta nőnek nem kellene elvárnia egy férfitől,hogy izmos legyen. De én is heti 4x "szenvedek" a konditeremben,mégsem így nézek ki, hanem van egy formás,nőies, izmos alakom.
2015. aug. 3. 20:56
 2/46 anonim ***** válasza:
96%

Én sokat teszek azért, hogy ne legyek elhízott (nem gyúrok, hanem állóképesség sportot űzök kedvtelésből).

Sosem vártam el egy lánytól sem, hogy úgy nézzen ki, mint ezek a magazin hölgyek, akik egyébként a hétköznapokban szintén nem így nézne ki, a fotózáshoz időzítik a jó formát.

Az viszont engem is mindig meglep, hogy +15-20 kilóval rendelkező hölgyek miért a kigyúrt pasikat jelölik meg, mint vágyaik tárgyát. Vagy csak a pasikra vonatkozik, hogy áldozniuk kell a jó formáért? (tipikusan ezek azok a hölgyek akik utána osztják az észt, hogy az igazi férfi nem csontokkal játszik)

2015. aug. 3. 20:59
 3/46 A kérdező kommentje:
Én is heti 4x járok konditerembe és van étrendem is, mégsem vagyok valami izmos. Ilyen a genetikám. De ezt nem nézik el a lányok. Na most mit szólnál, ha téged lekoptatna minden pasi, mert nem úgy nézel ki mint az 1.képen a nő? Mert azt mondod te is edzel, de nem vagy ilyen izmos. Ilyen a társadalom, vékonyan talál párt a nő nagyon könnyen, de egy férfi nem.
2015. aug. 3. 21:00
 4/46 anonim ***** válasza:
97%

A kérdést ismételten nem tudom értelmezni. Vannak emberek igényekkel, ízléssel, vágyakkal. És van hozzá, hogy ők maguk hogy néznek ki. Ez nem így működik hogy kigyúrt pasi kigyúrt nő, vékony pasi - vékony nő, dagi pasi - duci nő...

Rengeteg izmos férfi van a világon, aki egy vékony, talán sportos nőre vágyik, de megint mások meg jobban szeretik, ha nincs is rajta izom. Vannak vékony nők is, akik meg kifejezetten a mackós férfiakra buknak.

Ez nem erőfeszítés és egyenlőség kérdése, hanem ízlésé.

2015. aug. 3. 21:00
 5/46 Jézus, a Messiás ***** válasza:
# 2: Ha már ők nem izmosak, akkor a párjuk legyen az. :D
2015. aug. 3. 21:02
 6/46 A kérdező kommentje:
Érdekes mód ezekkel az ízlésekkel a való életben sosem találkozom. Szerintem inkább azt értelemezed ízlésnek, hogy 25-30 éves korra is egyedül lévő nők/férfiak lejjebb adnak az igényeikből és összejönnek olyannal, aki nem igazán az ideáljuk. De fiatalok között izmos/sportos/kigyúrt férfit és vékony/sovány/sportos nőt látok kapcsolatban. A kivételek száma elenyésző...sőt a férfiak inkább változatosabbak ilyen téren, izmosak ducival, vékonnyal, sovánnyal..de csinos nőt nem láttam még elhanyagolt férfival.
2015. aug. 3. 21:03
 7/46 A kérdező kommentje:

A kérdésem leegyszerűsítve:

A férfinak miért kell éveket szenvednie, hogy vonzó legyen a nők szemében, és a nőknek miért nem? Legalábbis sovány, vékony nő simán talál párt magának, olyat aki tetszik nekik, a ducibbak szintén, de olyan fiút aki semmit nem tesz a testéért..semmibe nézik a nők.

2015. aug. 3. 21:05
 8/46 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az izmos férfiaknak egyöntetűen az izmos nők jönnek be. Nekem tetszenek a sportos, de nem túl izmos férfiak, illetve a vékonyak is. Én magam is vékony, sportos vagyok, de nem izmos, kigyúrt.
2015. aug. 3. 21:06
 9/46 Estienne ***** válasza:
100%
Azzal ugye tisztába vagy, hogy amit az első képen látsz csaj, ahhoz már kell egy kis teszto meg egyébb okosság. Nő nem lesz ilyen izmos naturálon.
2015. aug. 3. 21:06
 10/46 A kérdező kommentje:
Mert nincsenek is ilyen nők, nem látni őket sehol. Pedig ugyanolyan vonzó nekünk, mint nektek az izmos, kidolgozott férfi.
2015. aug. 3. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!