Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik elvárják, hogy a férfi izmos legyen, így néznek ki?
Vagy ezt a nők miért tehetik meg? Hogy elvárják az izmos, sportos, kidolgozott testalkatot, miközben ők vékonyak vagy soványak, ha csak a jobb eseteket hozzam fel. Szerintem aki elvárja ezt, így kellene kinéznie mint a linkelt képen.
Mert a nő aki így néz ki:
milyen alapon vár el izmos testet?
mert ő kb. egy ilyen férfinak felel meg testalkatot tekintve:
persze el fogják intézni annyival, hogy nem férfias az izmos nő, csak mert ne kelljen éveket a konditeremben szenvedniük mint a fériaknak..
Én sokat teszek azért, hogy ne legyek elhízott (nem gyúrok, hanem állóképesség sportot űzök kedvtelésből).
Sosem vártam el egy lánytól sem, hogy úgy nézzen ki, mint ezek a magazin hölgyek, akik egyébként a hétköznapokban szintén nem így nézne ki, a fotózáshoz időzítik a jó formát.
Az viszont engem is mindig meglep, hogy +15-20 kilóval rendelkező hölgyek miért a kigyúrt pasikat jelölik meg, mint vágyaik tárgyát. Vagy csak a pasikra vonatkozik, hogy áldozniuk kell a jó formáért? (tipikusan ezek azok a hölgyek akik utána osztják az észt, hogy az igazi férfi nem csontokkal játszik)
A kérdést ismételten nem tudom értelmezni. Vannak emberek igényekkel, ízléssel, vágyakkal. És van hozzá, hogy ők maguk hogy néznek ki. Ez nem így működik hogy kigyúrt pasi kigyúrt nő, vékony pasi - vékony nő, dagi pasi - duci nő...
Rengeteg izmos férfi van a világon, aki egy vékony, talán sportos nőre vágyik, de megint mások meg jobban szeretik, ha nincs is rajta izom. Vannak vékony nők is, akik meg kifejezetten a mackós férfiakra buknak.
Ez nem erőfeszítés és egyenlőség kérdése, hanem ízlésé.
A kérdésem leegyszerűsítve:
A férfinak miért kell éveket szenvednie, hogy vonzó legyen a nők szemében, és a nőknek miért nem? Legalábbis sovány, vékony nő simán talál párt magának, olyat aki tetszik nekik, a ducibbak szintén, de olyan fiút aki semmit nem tesz a testéért..semmibe nézik a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!