Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik elvárják, hogy a férfi izmos legyen, így néznek ki?
Vagy ezt a nők miért tehetik meg? Hogy elvárják az izmos, sportos, kidolgozott testalkatot, miközben ők vékonyak vagy soványak, ha csak a jobb eseteket hozzam fel. Szerintem aki elvárja ezt, így kellene kinéznie mint a linkelt képen.
Mert a nő aki így néz ki:
milyen alapon vár el izmos testet?
mert ő kb. egy ilyen férfinak felel meg testalkatot tekintve:
persze el fogják intézni annyival, hogy nem férfias az izmos nő, csak mert ne kelljen éveket a konditeremben szenvedniük mint a fériaknak..
33-as
Ugye,hogy az??? :)
Egy idegesítő,kiajanihanemén,izmos vagyok ,bekézelt f@ sz....
27-es voltam
Már megbocsáss kérdező, de mindez alkati kérdés. Neked nem okoz problémát vékonynak lenni és össze-vissza ehetsz, mert nem hízol, azaz nem is izmosodsz könnyen. Sok nő (a női test másképp működik, mint a férfiaké) viszont hízékony, főleg csípőre, fenékre, combra, és bizony nekem is nagyon oda kell figyelnem, hogy mit eszem és mennyit mozgok, és még így sem leszek soha olyan csinos mint a kettes képen lévő vékony hölgy.
Nekem meg ez a bajom. Én ezért küzdök egész életemben. Mindig a magas, vékony barátnőim kellettek a pasiknak, nem én.
Viszont nem hibáztatom érte az életet, a sorsot, a genetikát,a férfi nemet, megtanultam magam elfogadni olyannak amilyen vagyok, megteszem, amit tehetek, van egy helyes párom akit imádok.
A stílusod, a rinyálásod, a keserűséged tesz alkalmatlanná bármilyen párkapcsolatra. Ezen változtass, ha tudsz.
Olyan nincs, hogy nem tudsz fogyni. Én pl. az afrikai éhezők között nem láttam még túlsúlyost. Le kell mondani a kajáról és kész. Én napi 2x ettem nagyon keveset anno mert leszartam hogy nézek ki. Csontsovány voltam.
De izmosodni elég nehéz jó genetika nélkül. Rengeteg ember edz rendszeresen és nem izmos.
Maradjunk annyiban, hogy az emberek többsége vagy hízásra vagy fogyásra hajlamos, és kevesen vannak, akiknek mindenféle megerőltetés nélkül sikerül normál mederben tartani a testalkatukat.
Kérdező, én rendszeresen sportolok és átalakítottam az étkezési szokásaimat azért, hogy kiküszöböljem a fogyásra való hajlamomat, hogy egészséges legyek, de ezt akkor csinálni kell. Én elértem, hogy nem vagyok már sovány, jó alakom lett, és már egyáltalán nem megerőltető, amibe anno belevágtam, és segített, sőt, természetes részévé vált az életemnek. Ha én teszek magamért, és olyan alkatom lett, amivel jobban felfigyelnek rám, mint azelőtt, miért ne várhatnám el, hogy hasonló legyen az is, akit páromnak szeretnék, és ne egy sovány vagy túlsúlyos valaki, aki legyint a problémájára és nem hajlandó megerőltetni magát egy kicsit se, csak bambul a tévé vagy az internet előtt? Nem vagyok egy izomkolosszus, de tapinthatók az izmaim, és nőies maradtam, régebben simán rám mondhatták, hogy csont és bőr, ma már nem.
Na #1, pont ez a gond hogy olyan nő is elvárja, akihez abszolút nem is illene. Slampos, igénytelen, vagy 500 tonnás drabál dömper "Kirov reporting" fotelbálna. A nők gyakran mondogatják hogy mindenki a saját adottságainak megfelelően keressen. Csak olykor-olykor elfelejtik ezt a doktrínát a maguk kedvéért :D szóval nekik szabad...
Kérdező: aki van olyan hülye hogy kokszol, az meg is érdemli. A sok kretén csak addig lát hogy beszedjük a Napót, a Stanazolt, a tesztót, meg a vénást, és akkor fúdejó lesz. Az igazság az, hogy ettől maximum teleszart búvárruhák lesznek, nem izmosak, és amint abbahagyják a cuccozást, össze is mennek utána.
Ha meg nem hagyják abba, a szervezet egyszercsak gondol egy merészet és leáll a tesztó termelésével, rosszabb esetben a mája vagy a veséje mondja fel a szolgálatot, és szerencséje van ha 4-5 hónap kórházzal megússza a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!