Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik elvárják, hogy a férfi izmos legyen, így néznek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ezt a nők miért tehetik meg? Hogy elvárják az izmos, sportos, kidolgozott testalkatot, miközben ők vékonyak vagy soványak, ha csak a jobb eseteket hozzam fel. Szerintem aki elvárja ezt, így kellene kinéznie mint a linkelt képen.

Mert a nő aki így néz ki:

[link]

milyen alapon vár el izmos testet?

mert ő kb. egy ilyen férfinak felel meg testalkatot tekintve:

[link]

persze el fogják intézni annyival, hogy nem férfias az izmos nő, csak mert ne kelljen éveket a konditeremben szenvedniük mint a fériaknak..

2015. aug. 3. 20:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
53%

Az izmosság férfias tulajdonság, naná, hogy egy nőnek nem kell izmosnak lennie ahhoz, hogy jó nőnek számítson. Brutál zavar van a fejedben, kérdező, amellett ömlik belőled a frusztráció, nagy valószínűséggel akkor sem lenne nőd, ha 120 kiló tiszta izom lenne rajtad.

Hagyd abba picit a gyúrást, és agyilag próbálj meg inkább előrelépni, mert így nagyon gáz vagy.

2015. aug. 4. 03:03
 42/46 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, csak annyit írnék, hogy a második képen lévő nő is minden bizonnyal rengeteg energiát fektet az edzésbe.

Nőként nehezebb izmosodni.

Egyébként az első képen szereplő nőnek mi a neve? Baromi jól néz ki.

2015. aug. 4. 10:19
 43/46 anonim ***** válasza:
91%

Mert gondolod, hogy a masodik kepen szereplo holgy semmit nem tesz azert, hogy igy nezzen ki?! Te normalis vagy? :D

Semmit nem tudsz az emberi testrol..semmit! Igy nem is csoda, ha nem fejlodsz, eselyes, hogy szarul csinalod..

Legalabbis nehezen tudom elkepzelni, hogy teljesen tudataban lennel a helyes taplalkozasnak, edzesnek, a sajat testednek, ha ilyen hulyesegeket allitasz. A linkelt no es ferfi pedig egyaltalan nem egy kategoria. Nagyon nem.

2015. aug. 4. 10:33
 44/46 anonim ***** válasza:
90%

Azt írod, nem vagyok csinos és mégis helyes pasim van. Nos, azért mert nem úgy nézek ki mint a kettes képen a nő még csinos vagyok, végülis heti 5 edzés és vega életmód mellett nem nézek ki rosszul. Csak alkatilag nem vagyok olyan sovány. A pasim meg nekem helyes, de nem kigyúrt állat, mivel a nők többségének nem ez kell.

Nagyon buta, gyerekes, zavaros a gondolkodásod, de ezt talán sértőbb mondani, így mindenki arra fogja, hogy sovány vagy. Inkább agyra gyúrj, jobban jársz.

2015. aug. 4. 10:36
 45/46 anonim ***** válasza:
92%
Jajj. Hány éves vagy kérdező? Ha 16 alatt, akkor még el lehet nézni eme ostoba kérdést és okkifejtést...azonban ha elmúlt már kamasz........azt kell, hogy mondjam, rajtad 100 kiló izom sem segíteni egy nőnél sem. Készülj a magányos életre.
2015. aug. 4. 13:23
 46/46 anonim ***** válasza:
Fejezd be a hisztit és nőjj fel!
2017. júl. 18. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!