Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik elvárják, hogy a férfi izmos legyen, így néznek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ezt a nők miért tehetik meg? Hogy elvárják az izmos, sportos, kidolgozott testalkatot, miközben ők vékonyak vagy soványak, ha csak a jobb eseteket hozzam fel. Szerintem aki elvárja ezt, így kellene kinéznie mint a linkelt képen.

Mert a nő aki így néz ki:

[link]

milyen alapon vár el izmos testet?

mert ő kb. egy ilyen férfinak felel meg testalkatot tekintve:

[link]

persze el fogják intézni annyival, hogy nem férfias az izmos nő, csak mert ne kelljen éveket a konditeremben szenvedniük mint a fériaknak..

2015. aug. 3. 20:53
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Ráadásul lassan minden nő szépnek képzeli magát, akinek a legjobb jár a hülye marketing és a p**ahiányban szenvedő férfiak nyalása miatt.
2015. aug. 3. 21:20
 22/46 anonim ***** válasza:
92%
Nem érdekelt soha hogy egy férfin van-e izom vagy sem.Volt nyeszlett barátom is,úgy szerettem ahogy van,pont nem érdekelt ez a téma.A mostani barátom izmos,de ő egész életében sportolt,de sohasem akart izmos nőt például.Ellentéte vagyok,nem érdekel a sport,egy deka izom nincs rajtam,ő kattant rám teljes mértékben először,összességében tetszettem neki(külső+személyiség),pedig nem vagyok egy csontváz aztán.A való élet kicsit árnyaltabb mint amit te felvázolál.
2015. aug. 3. 21:21
 23/46 anonim ***** válasza:
Na, ha tényleg ez volt a gondjuk, akkor nulla nőkről volt szó. Lehet, hogy jól néznek ki, de emberileg nem sokat veszítesz egy ilyennel.
2015. aug. 3. 21:22
 24/46 anonim ***** válasza:
87%
Én rendszeresen mozgok, és meg is van az eredménye, nem vagyok egy testépítő alkatú nő, de jó az erőnlétem, jó az egészségem, nem is másokért teszem, hanem magam miatt, mert jobban érzem magam így a bőrömben. De a pasi oldalról elvárom azt, hogy legalább önmaga miatt ugyanígy tegyen erőfeszítéseket, mint én, és ne legyen lusta megmozdulni.
2015. aug. 3. 21:25
 25/46 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerűen ritka az ízlésed, kérdező. A társadalom általában véve kevésbé tekinti az izmos kidolgozott testet a nőiesség követelmények, a férfiakkal szemben nagyobb az ilyen irányú elvárás. Ezért van, hogy sok izmos férfi nem tekint "rangján alulinak" egy kevésbé izmos, "csupán" sovány nőt. Egyébként azt mondanám, hogy a második képen látható, már inkább kórosan vékony alkat sincs "ingyen", ha valakinek nincs kivétles anyagcseréje, akkor nem lehet az ilyet odafigyelés vagy valamiféle táplálkozásik zavar nélkül fenntartani ma, amikor szinte már a levegő is hízlal.
2015. aug. 3. 21:30
 26/46 anonim ***** válasza:
95%
Na és miért fáj neked, ha a nők szépnek trtják magukat? Ja, mert ha tudják, hogy nekik is jár némi önérzet a kinézetüktől függetlenül, akkor nem fogják beérni az ilyen energiaparazita selejtekkel, mint te? Hát, szívás :)
2015. aug. 3. 21:34
 27/46 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező!!

Te egy nagy f@ sz vagy.

2015. aug. 3. 21:36
 28/46 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, nem tudom, te láttál-e már olimpiai közvetítést. Azért az ott szereplő női sportolók is jó erőnléttel büszkélkedhetnek, nem igazán vitathatod el tőlük az izomzatot, mégse mind úgy néz ki, mint az első linkeden lévő nő. A sport izmosít, akkor is, ha nem válsz tőle olyan párnássá, mint egy Michelin baba.
2015. aug. 3. 21:44
 29/46 A kérdező kommentje:
Mennyivel könnyebb lenne ha lefogynék 60 kilóra és minden nő csorgatná a nyálát. Elvégre nekik ennyit kell tenni. Magyarán semmit a férfiak eröfeszítéseihez képest.
2015. aug. 3. 21:50
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyivel könnyebb lenne ha lefogynék 60 kilóra és minden nő csorgatná a nyálát. Elvégre nekik ennyit kell tenni. Magyarán semmit a férfiak eröfeszítéseihez képest."

Lehet neked ez meglepő, de ahhoz, hogy az ember testtömege tartósan alacsony maradjon folyamatosan oda kell figyelni az étkezésre és a mozgásra is...

2015. aug. 3. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!