Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők tényleg elvárják hogy a férfiak fussanak utánuk?
Főleg neten találkozok ezzel a jelenséggel hogy mindig nekem kell rá írnom én szórakoztassam őket. Ők csak válaszolnak úgy ahogy de nekem kell érdeklődni irántuk, nekem kell kérdezni stb.
Ok lehet azért mert nem jövök be nekik de akkor miért válaszolnak? Miért nem mondják hogy bocsi de nem
Amelyik pasi érdekel, annál kezdeményezek én is. Pl a barátomra mindig én írtam rá az ismerkedős-randizgatós fázisban, mert ő dolgozott napközben, én meg ha addig találtam valami érdekes cikket, vagy valamit, akkor azt elküldtem neki, aztán válaszolt amikor hazaért.
Aki nem érdekel, annak nem igazán szoktam írogatni.
Azért valljuk be őszintén, hogy rajtatok férfiakon sem olyan egyszerű ám kiigazodni... :D
Én bevallom őszintén nem vagyok egy nagy kezdeményezős lány, ezért lehet lepontozni, de nekem valahogy sosem ment a kezdeményezés.
Ha nálam érdeklődik egy férfi ír, keres, hív, akkor természetesen megtisztelem én is az érdeklődésemmel. Kölcsönös szimpátia esetén, ha nem szimpatikus, akkor nem rabolom se az én időmet sem pedig az övét, megmondom neki, hogy: "bocsi, de én nem érzem úgy, hogy nekünk tovább kellene ismerkedni."
Fura, mert engem mostanában pont, hogy az "érdektelenebb" férfiak szoktak megtalálni. Ezalatt azt értem, hogy egy-egy beszélgetés alkalmával nem érzem az érdeklődést, nem nyit új témák felé, hogy egy kicsit jobban megismerjen, haladjunk előre valamit...
Én múltkor ezt már megelégeltem és rákérdeztem az egyik pasinál, hogy mi ennek az oka.
Azt mondta, hogy nagyon sokat csalódott, szimpatikus vagyok neki, de nagy energiát nem fektet bele egyik beszélgetésében sem, mert nem biztos, hogy lesz belőle valami.
Én valamilyen szintet megértem, de ilyen felfogással szerintem meg ne ismerkedjenek az emberek.
Én is csalódtam, de azt már megtanultam, hogy egy új ember új lappal indul nálam, mert ő nem tehet az előző pasik hülyeségeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!