Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők tényleg elvárják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők tényleg elvárják hogy a férfiak fussanak utánuk?

Figyelt kérdés

Főleg neten találkozok ezzel a jelenséggel hogy mindig nekem kell rá írnom én szórakoztassam őket. Ők csak válaszolnak úgy ahogy de nekem kell érdeklődni irántuk, nekem kell kérdezni stb.

Ok lehet azért mert nem jövök be nekik de akkor miért válaszolnak? Miért nem mondják hogy bocsi de nem

2016. jún. 29. 07:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Komolyan, egy értelmes mondat megfogalmazása ekkora nehézséget okoz?" Hát ha nem ez alapján itélnéd meg az embert, akkor talán még irna is.
2016. jún. 29. 11:01
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de egy 30-as felnőtt férfi ne szmájlival akarjon bevágódni egy 30-as felnőtt nőnél. Tiniknél még oké...
2016. jún. 29. 11:03
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért mi alapján ítélje meg?? Meg én is? Basszus...a külső alapján és az alapján tudunk ítélni, amit írnak! Abból lehet következtetni, hogy kb milyen típusú ember. stb..
2016. jún. 29. 11:03
 24/36 anonim ***** válasza:
22-es....pontosan.
2016. jún. 29. 11:04
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik pasi érdekel, annál kezdeményezek én is. Pl a barátomra mindig én írtam rá az ismerkedős-randizgatós fázisban, mert ő dolgozott napközben, én meg ha addig találtam valami érdekes cikket, vagy valamit, akkor azt elküldtem neki, aztán válaszolt amikor hazaért.

Aki nem érdekel, annak nem igazán szoktam írogatni.

2016. jún. 29. 11:10
 26/36 anonim ***** válasza:
De itt eleve Nőkről szól a kérdés, én leirtam férfiként mit tapasztaltam, vagyis válaszoltam a kérdésre, de már megy az átforgatás, javitgatás.. most akkor mi van, te meg nőként szövegértésből vagy gyenge ? :D
2016. jún. 29. 11:12
 27/36 anonim ***** válasza:
26-os...inkább arra válaszolj légyszi, hogy pl. randi után szerinted gáz, ha a csaj jelentkezik előbb? De ez most fontos...vagy erre nyissak egy külön kérdést?
2016. jún. 29. 11:22
 28/36 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondom, hogy ez az általános eset kérdező. Ritka az, amikor egy nő annyi intelligenciával rendelkezik, ha nem is jössz be neki, ezt finoman, kulturált módon a tudomásodra adja tőmondatok, közönyös utalgatások helyett. Az én kommunikációm igen erős szinten van, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni én sem azokkal a nőkkel, akik tőmondatokban reagálnak és az érdeklődés teljes hiánya áll fent. Olyan ez, mint amikor felülne egy lány a ringispilre, annak elromlana az elektronikai vezérlése (magyarul szarul áll hozzád a lány), és neked kéne kézi erővel pörgetned körbe-körbe, hogy élvezze a dolgot. Hát pörgesse őt a Nagyfa Szú nevű néger srác, mert másra nem jó az ilyen nő. :D
2016. jún. 29. 12:04
 29/36 Komolyan mondod? ***** válasza:
90%

Azért valljuk be őszintén, hogy rajtatok férfiakon sem olyan egyszerű ám kiigazodni... :D

Én bevallom őszintén nem vagyok egy nagy kezdeményezős lány, ezért lehet lepontozni, de nekem valahogy sosem ment a kezdeményezés.

Ha nálam érdeklődik egy férfi ír, keres, hív, akkor természetesen megtisztelem én is az érdeklődésemmel. Kölcsönös szimpátia esetén, ha nem szimpatikus, akkor nem rabolom se az én időmet sem pedig az övét, megmondom neki, hogy: "bocsi, de én nem érzem úgy, hogy nekünk tovább kellene ismerkedni."

Fura, mert engem mostanában pont, hogy az "érdektelenebb" férfiak szoktak megtalálni. Ezalatt azt értem, hogy egy-egy beszélgetés alkalmával nem érzem az érdeklődést, nem nyit új témák felé, hogy egy kicsit jobban megismerjen, haladjunk előre valamit...

Én múltkor ezt már megelégeltem és rákérdeztem az egyik pasinál, hogy mi ennek az oka.

Azt mondta, hogy nagyon sokat csalódott, szimpatikus vagyok neki, de nagy energiát nem fektet bele egyik beszélgetésében sem, mert nem biztos, hogy lesz belőle valami.

Én valamilyen szintet megértem, de ilyen felfogással szerintem meg ne ismerkedjenek az emberek.

Én is csalódtam, de azt már megtanultam, hogy egy új ember új lappal indul nálam, mert ő nem tehet az előző pasik hülyeségeiről.

2016. jún. 29. 12:13
 30/36 anonim ***** válasza:
mit értesz érdektelenebb alatt ?. Ez nagyban attól is függ hogy a kedves hölgy hova helyezi az igényeit. Nyilván lenne módja egy ilyen férfival is megtalálni a közös pontot. Csak az, hogy mindig minden a nő körül forogjon, sok férfi már feladta, és érdektelennek gondolja magát.. ergo tökmindegy mit mond, mondhat bármit, de az úgy nem lesz jó, ugyanis a nő szava erősebb, és ha nem fogadja meg amit a nő mond, vagy más valamiről a véleménye, akkor a nő már dobja.
2016. jún. 29. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!