Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők tényleg elvárják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők tényleg elvárják hogy a férfiak fussanak utánuk?

Figyelt kérdés

Főleg neten találkozok ezzel a jelenséggel hogy mindig nekem kell rá írnom én szórakoztassam őket. Ők csak válaszolnak úgy ahogy de nekem kell érdeklődni irántuk, nekem kell kérdezni stb.

Ok lehet azért mert nem jövök be nekik de akkor miért válaszolnak? Miért nem mondják hogy bocsi de nem

2016. jún. 29. 07:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
1-es válaszolón azért jót nevettem: el vannak kényeztetve :P
2016. jún. 29. 08:45
 12/36 anonim ***** válasza:
77%
Beszélgetni, ismerkedni azzal lehet, aki akar. Én írok 5-10 összetett mondatot, a válasz , egy tőmondat, többször is, az kuka. Aki nem akar, vagy csak velem nem akar, azt nem kell erőltetni. Azt, első pár üziből érezni, erdemes beszélgetni, vagy csak egy épp unatkozó csaj, aki nim tud magával mit kezdeni.
2016. jún. 29. 08:48
 13/36 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva ha elég érdekes a pasi, akkor én is írok neki, de csak ha átlag írjon ő.
2016. jún. 29. 08:52
 14/36 anonim ***** válasza:
Nem várom el, de aki nem kelti fel az érdeklődésemet, azt nem keresem, aki érdekel, azt igen.
2016. jún. 29. 08:58
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

nem futsz utána hanem udvarolsz neki ...

már ha érted a különbséget a kettő között

mindig ez volt és mindig is ez lesz

2016. jún. 29. 09:47
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Így van, 15-össel értek egyet.
2016. jún. 29. 09:53
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
15-höz csatlakozva: sajnos azok a srácok nem tudják, hogy mi a különbség, akik céltalanok és nincs egy képük a családról, annak fontosságáról és ugyanakkor pszichésen gyengék, hagyják magukat befolyásolni a szenny bulvár által.
2016. jún. 29. 10:12
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is már kezd elegem lenni ebből, de az h sokszor csak egy smileyt küldenek, irsz valami lényeges dolgot, vagy kérdezel, arra is úgy reagál mintha kb nem is ott lenne..
2016. jún. 29. 10:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és pont ez a gondom, hogy a fiú, aki tetszik...egy smiley-t küldött vissza...ez lekoptatós smiley?:)
2016. jún. 29. 10:32
 20/36 anonim ***** válasza:
Hát, én tegnap kaptam valami kis képet első üzenetként egy ilyen oldalon egy pasitól. Komolyan, egy értelmes mondat megfogalmazása ekkora nehézséget okoz? Nem reagáltam, sajnálom, nem vagyok már óvodás.
2016. jún. 29. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!