Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők tényleg elvárják hogy a férfiak fussanak utánuk?
Figyelt kérdés
Főleg neten találkozok ezzel a jelenséggel hogy mindig nekem kell rá írnom én szórakoztassam őket. Ők csak válaszolnak úgy ahogy de nekem kell érdeklődni irántuk, nekem kell kérdezni stb.
Ok lehet azért mert nem jövök be nekik de akkor miért válaszolnak? Miért nem mondják hogy bocsi de nem
2016. jún. 29. 07:31
1/36 anonim 

válasza:

Netes társkeresésnél ez általános elvárás. A csajok annyi levelet és érdeklődést kapnak, hogy teljesen el vannak kényeztetve, ezért úgy vannak vele, ha X nem ír, sebaj, van helyette harminc másik (vagy ötven)...
2/36 anonim 

válasza:

Amiota a vilag vilag ferfi udvarol no elutasit vagy elfogad ez alap
3/36 anonim 

válasza:

Te meg jó hülye vagy, hogy futsz utánuk... Valószínűleg leszar, azért nem keres. Ha nem keres, én nem is szoktam keresni.
4/36 TTP80 

válasza:

Ha érdekelnéd valamelyiket, hidd el, visszaírna és elkezdődne a kommunikáció. Amelyik válaszra sem méltat vagy tőmondatokban képes reagálni, azt hagyjad, valószínű, hogy egyszerre több vasat tart a tűzben. Nem érdemes ezen görcsölni. majd lesz, aki teleírja a postafiókodat, csak türelem. de még ez sem garancia...szóval kitartás. Nem egyszerű.
5/36 anonim 

válasza:

Nem, akadnak férfiak akik után futnak a csajok, csak olyanná kell válnod :)
6/36 anonim 

válasza:

Ilyet csak a buta nők várnak el akik képtelenek normálisan kommunikálni. De ilyen nő után nem szabad futni amit te említesz.
7/36 anonim 

válasza:

Add lejjebb az igényeket. Nem mindenkinek jut topmodell. Ha szinteden keresgélsz biztos találsz olyat akivel kölcsönös az érdeklődés.
8/36 anonim 

válasza:

Egy nőnek éreznie kell, hogy érdeklődsz utána. Szerintem... Ez nem azt jelenti, hogy nem kérdezhet vagy csak tőmondatokban válaszolhat. Én elvárom, hogy a férfi írjon rám többször. Én is írok, de ha egy pasi mondjuk 2 napja nem írt, nem fogok ráírni, kivéve, ha egy félisten, de akkor is csak egyszer. Ha utána sem érdeklődik utánam, törlöm. Ritkán mondom, hogy bocsi, de nem, mert mindenkinek megadom az esélyt, beszélgessünk, ismerjük meg egymást, találkozzunk, de ahhoz, hogy legyen valami le kell, hogy nyűgözzön. :)
9/36 anonim 

válasza:

Lehet, hogy azért, mert nem jössz be nekik, de az is lehet, hogy túl buták a beszélgetéshez, vagy lusták egy szalmaszálat keresztbe tenni egy kapcsolatért. Mindegyikre bőven akad példa a nők között.
10/36 anonim 

válasza:

Ha egy nő kezdeményez, akkor mindig is a férfinél lesz a póráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!