Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék hogy ha nem kellek senkinek sem?
25 éves vagyok, és még soha nem volt párkapcsolatom, csak randiztam fiúkkal, de ennyi. Tehát ennyi évesen még sajnos szexuális kapcsolatom sem volt. Ahogy egyre inkább múlik felettem az idő, egyre inkább zavar. Tettem is érte hogy legyen valami, próbálkoztam társkeresőkön, de semmi. A fiúk egy ideig jól érzik magukat velem, utána valami indok miatt koptatnak. Egy nagy nullának érzem magam emiatt. Pedig nem vagyok sem bunkó, sem műveletlen, sem csúnya. Vannak tőlem csúnyább és rosszabb természetű emberek is, akik még is kellenek valakiknek.
Volt olyan fiú, aki még a randikról is késett, még is elnéztem neki.
Valaki még meg is csalja a párját, még is megbocsát neki.
Nem tudom mi lehet a gond velem. Talán már mindegy lenne, ha nem is élnék.
Ilyen hozzáállással nem fogsz kelleni senkinek. Egyszerűen lesír az írásodból, hogy nincs humorérzéked. Nem reagálsz rengeteg kérdésre. Nem is akarod hogy bárki megismerjen.
Mindenre lagymatagul válaszolsz és a visszaszólásaid is ilyen semmilyenek.
Mindenkit eltolsz magadtól, aki megismerne. Aki nem jár sehova annak meg kéne ragadni a lehetőséget mindenhol. Élőben kb 0% az esyed arra, hogy találkozol valakivel, aki felfigyel rád. Ha ide írsz,akkor szinte 100% hogy találsz olyat, aki nem lakik messze és tetszenél neki. Nekem összejött már több tali is innen az oldalról, mondjuk a legtöbb véletlenül, és nem siránkozós kérdés alól.
Van 3 ismerősöm innen, akit már évek óta ismerek. A társkeresőzést meg felejtsd el, mert nagyon kevés a normális emberek aránya, és ha nem tudsz elköltözni mondjuk 300km-rel odébb, akkor esélytelen hogy találsz valakit.
Hol szoktál ismerkedni? Neten?
Szerintem nem a külsőddel lehet a probléma, ha túl vagy már jó pár randin...
Ahhoz hogy megmondjuk mit csinálj vagy mit ne csinálj ismernünk kellene és tudni azt, hogy egy randiszituációban hogyan viselkedsz!
Kicsit gondold át, hogy hogyan viselkedsz a randikon, mennyire vagy nyitott, érdeklődő,...
Annyi sok minden lehet, ami miatt nem jön össze a dolog, de ezt neked kell megfejteni.
Valamelyik válaszodban olvastam, hogy csak vásárolni jársz el.
Szerintem néha kicsit kimozdulhatnál ismerkedési, szórakozási szándékkal is.
"Talán már mindegy lenne, ha nem is élnék."
Ne beszélj butaságokat! Egészséges, fiatal nő vagy. Ezzel a mentalitással csak saját magadnak ártasz.
Az önsajnálat semmire sem megoldás. Azt fejtsd inkább meg, hogy mi lehet a probléma veled.
Az itteni beszélgetéshez semmi se kell, csak legyél jófej, barátságos, vicces, nyitott.
Neked itt tök könnyű dolgod lenne. Akárkinek írnál, válaszolna.
"Talán már mindegy lenne, ha nem is élnék."
Szinte már-már elvakít az a ragyogó jókedv, ami a soraidból süt.
Na, szerinted miért nincsen párkapcsolatod? Amúgy meg itt ugyanúgy lehet ismerkedni, mint akárhol máshol. Legyen egy kis beszélgetés, képcsere és jöhet a randi.
nem lehet, h kamukérdés az egész? vége a sulinak, azért gondolom félig ezt.
ezt a neten ismerkedem, de a gyk-n nem, ezt nem értettem sose :DDD ez mivel másabb oldal, mint a többi?
Aranyom.. !! Akár itt is.. De biztos élőben is! Szeretnének megismerni..
A javaslatom, hogy kommunikálj !!! találkozz !!! randizz !! És lesz ott, minden ;)
Légy pozitív, mosolygós, és nyitottabb, de ne túlságosan... És ne lépd át azt a szintet, hogy " have kategóriába " tegyenek.. :) add magad, had lássák, milyen szép, vidám, jófej lány / NŐ vagy !!!! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!