Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
24vagyok. 2bnőm volt eddig. Nem volt hosszú kapcsolat egyik sem, rengeteg kisebb nagyobb ajándékot és szeretetet adtam nekik, romantikus meglepetés stb.. egyébként romantikus típus vagyok. Igazán szeretnék már valakit, akivel együtt ébredhetnék fel reggelente, vagy csak boldog lehetnék, de nem adatik meg, már úgy érzem magam, mint egy 50éves, aki próbál felszedni 10en éves lányokat, de nem kell senkinek, mert kiégett. Ápolt, igényes, sportos srác vagyok. Kockás has(már csak azért is írom le,mert arra sok lány bukik, de ez se számít) stb. Bosszantó, hogy így telnek el a "legszebb" éveim, hogy semmi kapcsolatot nem élhetek szinte, még annyi sincs benne, hogy több rosszabb kapcsolat, mert azt se bánnám, mivel abból csak tanul és tapasztalatokat szerez az ember. Rengeteg semmirekellő bunkót szoktam látni gyönyörű lányokkal, akiknek van 1000 lehetősége a csajozásra. Nekem semmi, se érzelmek, se sex semmi. Miért lehet ez? Privibe küldhetek képet.
Ja és inkább az olyan lányok érdeklődnének felőlem, akik 200kg, zsíros hajú.. nem is kell sorolnom asszem.
Amilyen kaliber vagyok hozzám ennek ellentettje illik asszem..
Kuldj kepet. Mondok oszinte velemenyt.
26N
Amit a leirasodbol leszürtem, hogy te ugy erzed, hogy ez "jar neked", hiszen mindenben brilirozol, amiröl egy lany csak almodhat... almodozz csak! ;)
A nem tul hosszu kapcsolatokat te fejezted be, vagy ennyi idö eleg volt a lanyoknak, hogy rajöjjenek megsem te vagy a feher herceg kockas hasu lovon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!