Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
25 leszek. 21 éves koromig kövér és lusta voltam. De mondhatni boldog a saját kis világomban. Mindig volt sok barátom akikkel eljártam bulizni. Mindig volt párkapcsolatom. 4 éve egy csalódás után úgy döntöttem megváltozok. Szorgalmas lettem, elvégeztem a fősulit bukások nélkül. Lefogytam 40 kilót. Törtető és céltudatos lettem. Sportolok és tudatosan táplálkozom. Dolgozok. Nem keresek rosszul saját vállalkozásom lett. Mindig mondogatják, hogy szép vagyok kedves segítőkész mindenféle csicsa nélküli ember. Egyszerű és egyenes jellem. 25 évesen itt vagyok, nincs senkim. Mi lehet a hiba? Én mindent megtetteszek hogy az életemből a maximumot hozzam ki. De nincs egy társ mellettem. Nagyon rossz érzés. Bulizni nem járok és interneten sem ismerkedek. Várom a tanácsaitokat!2016. jún. 4. 16:18
1/18 anonim válasza:
Járj el bulizni, ilyen adottságokkal egy-kettő találsz barátnőt.
2/18 A kérdező kommentje:
Egy lényeges információ lemaradt. Nőnemű vagyok 😃
2016. jún. 4. 16:24
3/18 anonim válasza:
mert sokak számára egy céltudatos domináns nő nem jó, mert akkor nem az ő véleményük lesz az elsőrendű. (persze attól függetlenül, amit leírtál elképzelhető, hogy csak a munkában vagy ilyen,m és kimondottan örülnél, ha a mindennapokban "lazíthatnál" és rábízhatnád magad a másikra)
de lehet az is az ok, hogy nem érzik úgy, hogy Te aki céltudatos vagy, elismert a szakmájában, "leereszkednél" egy fiúhoz, aki ennyire nem sikeres
4/18 anonim válasza:
Lehet hogy rideg es tavolsagtarto vagy egyszeruen boldogtalan lettel. Egyik sem vonzo tulajdonsag.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rideg. Elégge szentimentalista romantikus otthon főzőcskézős teremtés vagyok. Kimondottan két véglet. De semmiképpen sem rideg.
2016. jún. 4. 16:40
6/18 anonim válasza:
"Egy lényeges információ lemaradt...." Mondd csak ez jellemzö nálad? Mert ha igen, az bizony lehet oka páratlanságodnak.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem jellemző.
2016. jún. 4. 17:35
8/18 anonim válasza:
Nagyon király kis csaj lehetsz. Lehet nem fejtetted ki eléggé a mindennapjaidat, de nem értem, hogy ha nem nyomulsz a társkeresőkön, és bulizni sem jársz el, akkor mi alapján gondolod, hogy nem kellesz senkinek. Mutasd meg magad a külvilágnak, azok alapján amit leírtál magadról, nem hiszem, hogy csalódás érne.
9/18 anonim válasza:
Adsz egyáltalán teret az ismerkedésre?
Szerintem nem véletlen, hogy a csalódás után nem volt kapcsolatod. Valami ott megváltozhatott a viselkedésedben.
10/18 A kérdező kommentje:
Az előző partneremet interneten ismertem meg. Teljesen más volt fél év utàn mint amilyennek mutatta magát interneten. Mindig én utaztam. Mindig én. Neki az autók voltak az elsők. Én azon voltam, hogy megoldjam, hogy találkozzunk ő neki mindegy volt. Ez ment másfél évig. Kicsit éretebb gondolkodású jövőtervezős, céltudatos embert szeretnék magam mellé, akinek van némi jövőképe. Az interneten hamis arcot mutatnak az emberek.
2016. jún. 4. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!