Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,

Egyetemre járok, szerintem nem vagyok csunya, kövér sem (és jelenleg igyekszem még jobban kinézni). Tarsasagi ember vagyok, gyakran jarok el, nem tartom magam savanyú természetnek.

Viszont még sosem volt senkim. Annyira nem igénylem, de korulottem mindenki ettol szenved, es azt hiszem atragadt ram is, meg a szuleim is erdeklodnek. Meg azert neha magamtol is jo lenne csinalni valakivel valamit.

Érdeklődők vannak néha, nem az hogy észre sem veszem őket, de vagy 100 éve ismerőseim, akikkel nem szeretnék belebonyolódni ilyenekbe,meg nem is érzem, hogy oda tudnék érte lenni, és nem akarok mást sem áltatni. Aki eddig tetszett annak én nem, vagy átvert.

Elvarasaim vannak, de nem gondolnám, hogy vészesen magas lenne.

Tudtok nekem valami tippet adni? Koszonom :)

2016. márc. 24. 20:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Sokan vannak így, ha küldesz képet privátban tudok véleményt mondani rólad, persze csak ha lány vagy.

21f

2016. márc. 24. 20:55
 2/21 anonim ***** válasza:
mindig ugyanazt teszed fel nem unod bomba nő itt sirankozik gyiken hogy túl szép aztán nem reagál semmire nem tudom mi ennek az értelme :)
2016. márc. 24. 20:57
 3/21 anonim ***** válasza:
42%
Baszus te megint nem a Turcsy vagy.
2016. márc. 24. 20:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Fontos lenne a kisugárzás. Ha azt látják rajtad, hogy neked nem kell, nem igényled, akkor az nem túl szimpatikus képet állíthat fel.

Csak azért, hogy a szüleidnek tudj mit mondani, ne kezd kapcsolatba.

2016. márc. 24. 20:59
 5/21 Noren1989 ***** válasza:

Tipp: dobd ki a csöcseidet!

26/F

2016. márc. 24. 21:09
 6/21 anonim ***** válasza:

Mi az oka, hogy nem kellek senkinek?

<==>

Érdeklődők vannak néha, nem az hogy észre sem veszem őket, de vagy 100 éve ismerőseim, akikkel nem szeretnék belebonyolódni ilyenekbe

Most akkor döntsd már el, hogy senkinek nem kellesz, vagy csak annak nem, aki neked kéne :P

2016. márc. 24. 21:09
 7/21 anonim ***** válasza:
Engem olyan is visszautasított,aki nem is tetszett
2016. márc. 24. 21:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Bocsii, neha kellek valakinek de ritka!
2016. márc. 24. 21:21
 9/21 anonim ***** válasza:

FRIENDZONE

RIENDZONE

IENDZONE

ENDZONE

NDZONE

DZONE

ZONE

ONE!...

2016. márc. 24. 21:46
 10/21 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem járok már egyetemre, de a kérdésed relevanciájával teljes mértékig képes vagyok azonosulni.

Veled ellentétben, én egy fertelmes kicsiny férfireplika vagyok. Alacsonyságomat alulmúlja a szittyadt, vézna testfelépítésem, de természetesen a legalja a mókusravarázsolt disznó pofám, amit egy turcsi orr tesz csak igazán elfogadhatatlanná.

Ezekkel az adottságokkal konkrétan egyedül vagyok, mint a gyertya lángja egy üres szobában, mely bevilágítja a teret, de hiába.

Az érdeklődők már engem is megtaláltak, amikor azt próbálták megtudakolni, hogy bélsároztatás után hányszor lapátoltak már vissza a kafferbivalyba.

30 teljesen nulla F

2016. márc. 24. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!