Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy nem kellek senkinek?
20 éves vagyok,
Egyetemre járok, szerintem nem vagyok csunya, kövér sem (és jelenleg igyekszem még jobban kinézni). Tarsasagi ember vagyok, gyakran jarok el, nem tartom magam savanyú természetnek.
Viszont még sosem volt senkim. Annyira nem igénylem, de korulottem mindenki ettol szenved, es azt hiszem atragadt ram is, meg a szuleim is erdeklodnek. Meg azert neha magamtol is jo lenne csinalni valakivel valamit.
Érdeklődők vannak néha, nem az hogy észre sem veszem őket, de vagy 100 éve ismerőseim, akikkel nem szeretnék belebonyolódni ilyenekbe,meg nem is érzem, hogy oda tudnék érte lenni, és nem akarok mást sem áltatni. Aki eddig tetszett annak én nem, vagy átvert.
Elvarasaim vannak, de nem gondolnám, hogy vészesen magas lenne.
Tudtok nekem valami tippet adni? Koszonom :)
INSERT INTO Best_of_Turcsy (Onmeghatarozas)
VALUES ('mókusravarázsolt disznó pofa')
"amikor azt próbálták megtudakolni, hogy bélsároztatás után hányszor lapátoltak már vissza a kafferbivalyba"
wtf :DD
Fuhh 10es azert nekem ilyen eszmeletlen gondolataim nem voltak.
Nem vagyok tul sovany.
Kérdező, ez csak Turcsy volt, ne vedd komolyan.
Arról lehet felismerni, hogy oposszumpofája van, testének 70%-as víz, 30%-as önutálat és szokatlanul helyesen tud fogalmazni.
Éjjeli állat, főleg figyelemre vadászik és apróbb rovarokkal és sörrel táplálkozik.
Fontos, hogy ne nézz direktben a szemébe, mert akkor bepörög és fullba nyomja a kretént.
A Blahánál őshonos, de a Deák tér környékén szokott lenni a rendes átvonulása, mikor is párt keres.
Ki az a Turcsy"? Egy okosabb ember nálatok az biztos:)
ide oda ,a diploma semmit nem ér ,ha nincs mellette emberi ösztön ,hogy belelássatok egyes emberek, gondolataiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!