Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy pont én nem kellek senkinek sem? L/25
Figyelt kérdés
Már egy vénkisasszonynak érzem magam, aki nem kell egy férfinak sem. Félek hogy örökre egyedül maradok. Próbálkoztam netes társkeresőkön, próbálkoztam élőben is egy se jött össze. Pedig még ronda sem vagyok, átlagosan nézek ki. Pedig nem akaszkodtam senkire, nem hívtam senkit, minden egyes órában, nem is találkoztunk mindennap, még is voltak olyanok, akik engem koptattak le. Miért van hogy másnak minden összejön csak nekem semmi?2016. márc. 5. 14:14
1/30 VirágésBence válasza:
Rossz hozzáállás, rossz kisugárzás, szürke kisegér életmód, unalmasság, elég sok oka lehet, szerintem ezt csak te tudhatod.
2/30 RRR válasza:
ehhez ismerni kellene téged,mert ennyi infó kevés
és lehet,hogy te nem is érzed,látod amit a pasik meg igen....
3/30 A kérdező kommentje:
A randikon szoktam mosolyogni, tehát nem hinném hogy egy fap*na lennék. Sőt az egyikük azt mondta hogy olyan jó velem csókolózni, de aztán egyszer csak még sem keresett.
2016. márc. 5. 14:19
4/30 anonim válasza:
25 évesen még nem kell félni,majd itt mindjárt jönnek a jellentkezők,de ,ha ronda sem vagy a fejedben is rendben vannak a csapágyak akkor nem értem,hogy mi nem stimmel.
5/30 anonim válasza:
Azért mert eddig csak a nagyon jóképű pasikat vetted észre, kb. ilyen Brad Pitt szintűeket. Lejjebb kéne adnod egy kicsit az igényeidből. Nem azt mondom, hogy csúnya pasikat akarj, de ilyen 1 a millióból jóképű pasiknál azért átlagosabbakat.
6/30 RRR válasza:
talán nagyon tapadtál rájuk
az jó,ha szuper veled csókolózni !
7/30 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem is találkoztunk mindennap, akkor még is hogyan tapadtam rájuk? Meg nem is én kerestem mindig telefonon se őket.
2016. márc. 5. 14:29
8/30 anonim válasza:
majd vállasz innnen egy ronda de pupos figurát,mert tudják ,hogy csak a modellekre buksz.
9/30 anonim válasza:
Sok oka lehet...
Én is ezt érzem és még csak 24 vagyok! Ne keseredj el!
Én már tudom, hogy min kellene változtatnom. Te is gondold át és próbáld meg kicsit pozitívabban nézni a dolgokat. tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz!
Fel a fejjel! :)
10/30 anonim válasza:
pont te....meg még a másik 1 millió pont ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!