Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligens vagyok, még sem kellek senkinek. Mit csináljak? L/25
Eljársz bárhova ismerkedni? Teljesen normálisnak tűnsz, szerintem csak az a gond, hogy nincs hol ismerkedned. Itt majd mindjárt kapsz egy csomó üzenetet... :D
Milyen könyveket fordítasz?
Van pár hibád:
- az intelligenciáddal házalsz, de ez kevéssé lényeges nekünk férfiaknak, ha nőt szeretnénk
- ha egy nő átlagosnak mondja magát, az nem feltétlenül lesz az a mi szemünkben(igen, neki kell állni szűk ruhákat viselni, sminkelni, flörtölni)
- nem jársz el, nem ütközöl a férfinéppel semekkora felületen. Így akár még szépnek is fölöslegese lenned, mert értelmetlen. Ha ezen nem változtatsz, ne is pazarold a pénzed szemspirálra, inkább vegyél belőle további könyveket, programokat...
- úgy csinálsz, mintha mindenki más feladata lenne, hogy neked legyen párod. Hiba. Semelyikünknek nem kell tennie azért, hogy te boldog legyél.
Esetleg nem így gondolod?
Akkor segítenél előbb nekem, hogy én boldog legyek?
Ugye.
Pörög fel, légy jó nő, flörtölj, hülyéskedj, légy vidámabb, bevállalósabb.
Nem kell disco, hidd el. Még alkohol sem feltétlenül, de nem az intellektuális oldaladdal akarj nyerni, hanem a nőivel,még ha te azt nem is kedveled annyira, nem érzed olyan kiforrottnak, mint az intellektuálist.
Egyszerűen erre van a kereslet, nem másra.
Mi Nőt keresünk.
Kűggyé képet, oszt dumájjunk-e!
wait...
úgy értem, legyen szíves, biztosítson számomra vizuális ingert kedves megjelenéséről, és netán elegyedjünk beszélgetésbe a probléma kitárgyalását illetően.
(note: ezzel most nem az intelligenciát akarom kicsúfolni, csak éppen ma is nagyon humoros vagyok :D)
Igen, az lemaradt. Pedig ismerek sok olyan embert, aki a neten találta meg a párját az ország másik felén, vagy éppen másik országban.
Írtam neked, mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Remélem azért beszélgetni tudunk.
nekem is pl az a gondom hogy nem tudok ismerkedni, mert alkoholt nem iszok, így buliba sem járok.
majd csak alakul valahogy :)
25/F
Intelligens ember nem kérkedik az intelligenciájával :-P
Én kimondottan csak és kizárólag intelligens nőkkel kezdek. Számomra legyen a nő mentálisan is kihívás :-) Másrészt meg megrögzött ideám, hogy a perverzió és az intelligencia egyenes arányban áll ;-) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!