Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Intelligens vagyok, még sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens vagyok, még sem kellek senkinek. Mit csináljak? L/25

Figyelt kérdés
Nagyon értek a számítógéphez, és különböző programokhoz is. Könyveket is szoktam itthon fordítani magamnak, angolról-magyarra. Nem igazán szoktam sportolni, vagy ilyesmi. Bár ahol lakom ott semmi értelme kimozdulni, mert itt már nincs is szingli pasi. Meg nem tudom hogy 25 évesen kellenék-e már valakinek is. Nem szeretek diszkókba járni, nem iszok alkoholt, nem dohányzom. Nem is tudom hol ismerkedhetnék interneten is csak idiótákkal sikerült összefutnom. Külsőre átlagosan nézek ki, nem vagyok egy álomnő, de nem is vagyok ronda. Nem vagyok kövér.
2016. máj. 20. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én tök szívesen megismernélek. Az, hogy a számítógépekhez értesz, az azért jó, mert nekem a szakmám a számítógépekhez kötődik, és akkor én még finoman fogalmaztam :D Lenne miről beszélgetnünk.

Elég sokat foglalkozom számítógépekkel meg programokkal. Persze érdekel az élet sok más területe is és a szabadidőmben általában más dolgokkal is foglalkozom.

Én szoktam néha sportolni, de nem hátrány nálam, ha egy lány nem sportol. Diszkóba én sem szeretek járni és szintén nem dohányzom.

Szóval, a válaszom arra, hogy mit csinálj: Írj nekem :D

Komolyan érdekel, milyen személyiség lehetsz. Persze nem akarlak zaklatni, mert sokan ellenzik az internetes ismerkedést és itt gyakorin sem szeretnek üzeneteket kapni.

Szingli pasi (25) (Húúúú mit mondtam :D)

2016. máj. 20. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Fene se érti meg a nőket manapság, de erősítsétek meg kérlek, hogy a 11-es ugye azért nem volt még bugyinedvesítő számotokra?

Mi az, hogy írj nekem...? Ha tetszik a csaj, én írok neki.

Minek ennyi smiley?

És az egész szöveg zeng a határozatlanságtól...

2016. máj. 20. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:

#12:

Mit vársz attól, aki itt próbál csajozni? :-D

2016. máj. 20. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as

Számomra gagyinak tűnt, de ma már messze nem vagyok benne biztos, hogy a nők is egyetértenek.

Elég sokszor megkaptam már, hogy én vagyok a patriarchális őskövület, aki nempartnerként kezeli a nőket,stb.

Szóval csak érdekelne az őszinte véleményük, ennyi.

2016. máj. 20. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!