Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligens vagyok, még sem kellek senkinek. Mit csináljak? L/25
Én tök szívesen megismernélek. Az, hogy a számítógépekhez értesz, az azért jó, mert nekem a szakmám a számítógépekhez kötődik, és akkor én még finoman fogalmaztam :D Lenne miről beszélgetnünk.
Elég sokat foglalkozom számítógépekkel meg programokkal. Persze érdekel az élet sok más területe is és a szabadidőmben általában más dolgokkal is foglalkozom.
Én szoktam néha sportolni, de nem hátrány nálam, ha egy lány nem sportol. Diszkóba én sem szeretek járni és szintén nem dohányzom.
Szóval, a válaszom arra, hogy mit csinálj: Írj nekem :D
Komolyan érdekel, milyen személyiség lehetsz. Persze nem akarlak zaklatni, mert sokan ellenzik az internetes ismerkedést és itt gyakorin sem szeretnek üzeneteket kapni.
Szingli pasi (25) (Húúúú mit mondtam :D)
Fene se érti meg a nőket manapság, de erősítsétek meg kérlek, hogy a 11-es ugye azért nem volt még bugyinedvesítő számotokra?
Mi az, hogy írj nekem...? Ha tetszik a csaj, én írok neki.
Minek ennyi smiley?
És az egész szöveg zeng a határozatlanságtól...
#12:
Mit vársz attól, aki itt próbál csajozni? :-D
13-as
Számomra gagyinak tűnt, de ma már messze nem vagyok benne biztos, hogy a nők is egyetértenek.
Elég sokszor megkaptam már, hogy én vagyok a patriarchális őskövület, aki nempartnerként kezeli a nőket,stb.
Szóval csak érdekelne az őszinte véleményük, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!