Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
25 leszek. 21 éves koromig kövér és lusta voltam. De mondhatni boldog a saját kis világomban. Mindig volt sok barátom akikkel eljártam bulizni. Mindig volt párkapcsolatom. 4 éve egy csalódás után úgy döntöttem megváltozok. Szorgalmas lettem, elvégeztem a fősulit bukások nélkül. Lefogytam 40 kilót. Törtető és céltudatos lettem. Sportolok és tudatosan táplálkozom. Dolgozok. Nem keresek rosszul saját vállalkozásom lett. Mindig mondogatják, hogy szép vagyok kedves segítőkész mindenféle csicsa nélküli ember. Egyszerű és egyenes jellem. 25 évesen itt vagyok, nincs senkim. Mi lehet a hiba? Én mindent megtetteszek hogy az életemből a maximumot hozzam ki. De nincs egy társ mellettem. Nagyon rossz érzés. Bulizni nem járok és interneten sem ismerkedek. Várom a tanácsaitokat!
2016. jún. 4. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én céltudatos vagyok, van jövőképem is. Íme: Megismerkedem veled, összejövünk, ideköltözöl hozzám, természetesen lesznek gyerekeink is, egy fiú és egy lány, a fiú lesz majd az idősebb, aki vigyázni fog majd a hugira. :) Milyen jövőkép, mi a véleményed? :)
2016. jún. 4. 18:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Jól hangzik 😃
2016. jún. 4. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy tetszik! :) Még annyit el kell mondanom,hogy lakás hitelem van, a keresetem pedig csak átlag fizetés. Nem tudom, hogy mennyire érdekelnek téged az ilyen dolgok, de én elmondtam, jobb nyílt lapokkal játszani!
2016. jún. 4. 18:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Viccet félre téve. Az ilyen dolgok mellékesek, ha nem vagy egy lusta disznó és nem szeretnél álló langyos vízben egész életedben toporogni. Mert mindenre van megoldás.
2016. jún. 4. 18:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Lusta nem vagyok, de törtető sem, olyan ember vagyok, aki általában járja a megszokott útját, de a fejlődésre való lehetőséget,ha adódik,azt megragadom.
2016. jún. 4. 18:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Ez így azért elég szimpatikus hozzáállás 😊
2016. jún. 4. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszi! Egyébként hol laksz?
2016. jún. 4. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia! Hát ez egy nagyon jó kérdés. Egy jó ideje kérdezem ugyanezt magamtól, a válaszra még nem teljesen jöttem rá, de talán csak annyi, hogy összetett ember vagy és emiatt nehezebb is megtalálnod a párodat. Nyilván valamelyest igaz, amit pár kommentelő írt, azaz hogy vannak férfiak, akiket zavar, ha egy nő magabiztos, céltudatos, satöbbi. Nálam pedig pont fordítva, én például pont hogy egy erős személyiségű nőre vágyok, falra mászok a plázacicáktól meg a túl gyenge személyiséggel rendelkező nőktől. Egyébként azt tudom még javasolni, hogy járj el a barátokkal gyakrabban szórakozni (nem diszkóra gondolok), esetleg könyvtárba, ha megtetszik egy pasas, akkor nyugodtan "jelezz" neki (nonverbálisan), az nagyon sokat segíthet, ezt tanusíthatom ;) talán még a netes ismerkedés is szóba jöhet, ami nem is rossz, és sok esetben hasznos, könnyen lehet randikat egyeztetni, csak a sok bunkóval óvatosan :) Lényeg, hogy járj nyitott szemmel, ne görcsölj rá, és előbb-utóbb beakad a hálóba a hozzád illő pasi ;) Remélem tudtam segíteni

22/F

2016. jún. 4. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!