Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Szia! Hát ez egy nagyon jó kérdés. Egy jó ideje kérdezem ugyanezt magamtól, a válaszra még nem teljesen jöttem rá, de talán csak annyi, hogy összetett ember vagy és emiatt nehezebb is megtalálnod a párodat. Nyilván valamelyest igaz, amit pár kommentelő írt, azaz hogy vannak férfiak, akiket zavar, ha egy nő magabiztos, céltudatos, satöbbi. Nálam pedig pont fordítva, én például pont hogy egy erős személyiségű nőre vágyok, falra mászok a plázacicáktól meg a túl gyenge személyiséggel rendelkező nőktől. Egyébként azt tudom még javasolni, hogy járj el a barátokkal gyakrabban szórakozni (nem diszkóra gondolok), esetleg könyvtárba, ha megtetszik egy pasas, akkor nyugodtan "jelezz" neki (nonverbálisan), az nagyon sokat segíthet, ezt tanusíthatom ;) talán még a netes ismerkedés is szóba jöhet, ami nem is rossz, és sok esetben hasznos, könnyen lehet randikat egyeztetni, csak a sok bunkóval óvatosan :) Lényeg, hogy járj nyitott szemmel, ne görcsölj rá, és előbb-utóbb beakad a hálóba a hozzád illő pasi ;) Remélem tudtam segíteni
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!