Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még sosem volt barátom. Ez csak azért zavar mert értéktelennek érzem magam emiatt. 178 centi vagyok, kb. 56 kiló, nem vagyok ronda, se bunkó és még buta se. Ha megyek valahol akkor mindig látom hogy megnéznek, de nem a korombeliek hanem 30-70 év körüli emberek... Soha senki se jön oda hozzám, inkább csak néznek. Ez miért van? 18/L
2016. jún. 26. 02:07
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

mit akarsz 18 évesen? van, akinek 28, 38 évesen sem jön össze.

inkább a tanulásra koncentrálj, és ne hidd, h. csak a külsőn múlik.

2016. jún. 26. 02:32
 2/9 anonim ***** válasza:

tettél azért, hogy összejöjjön valakivel? vagy várod a sült galambot?

23F

2016. jún. 26. 03:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagy az esélye, hogy csak várja...

Hasonló helyzetben voltam egészen ennek az évnek az elejéig. Akkor eldöntöttem, hogy teszek magamért, és láss csodát, a környezetemben lévő emberek ezt észrevették és nem félnek közeledni hozzám.

21/N

2016. jún. 26. 03:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Miért, mit kéne tennem?
2016. jún. 26. 03:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"még sosem volt barátom. Ez csak azért zavar mert értéktelennek érzem magam emiatt."

ez nagyon éretlen, buta hozzáállás.

írjuk annak a számlájára, h. lelkileg-érzelmileg még nem vagy nagykorú... és ha majd összetöri a szívedet egy pasi (sok pasi), akkor még értéktelenebbnek fogod érezni magad?

ha az önértékelésed ennyire egy másik emberen múlik, ha ennyire külső kontrollos a személyiséged, az nagyon rossz, mert veled azt csinálhatnak majd egy kapcsolaton belül, amit csak akarnak.

először az önismereted, önértékelésed javuljon, aztán találj pár magadnak.

bocs, még nagyon zöld vagy...

2016. jún. 26. 03:55
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha gondolod írj rám.
2016. jún. 26. 04:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt, társkeresőn próbálkoztál? Tényleg adtál esélyt olyannak aki legalább nem ronda? Karnyújtásnyira van a megoldás, de azt a lépést már nem teszed meg, ha élőbe vársz sültgamabot neten kell nézned, ja de ha nemakarod, nem akarsz se itt se társkeresőn ismerkedni, akkor minek panaszkodsz?
2016. jún. 26. 04:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Túl válogatós vagy, és senki sem néz ki elég jól neked, aki próbálkozik nálad.
2016. jún. 26. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy írj privátot! :)
2016. jún. 26. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!