Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tisztességes lányok miért nem kellenek senkinek?
Van pár tippem:
- Ha valaki ilyen hangnemben beszél magáról 28 évese, akkor úgy érzem, mintha 50 lenne
- Valahol meg lehet veled ismerkedni? Ha csak otthon ülsz, akkor kicsi az esélye, hogy rád akad a herceg
- Trollkodsz csak a kérdéseddel
"Miért nem kellenek a tisztességes lányok egy pasinak se?"
ez demagóg, fals, durva általánosítás, talán reprezentatív statisztikád is van róla?!
"Miért csak a rossz életű nők találnak párt?"
ez szintén bicskanyitogató mondat, az irigy, megkeseredett, kudarcos ember szól belőled, áldozati pozícióban láttatod magad, pedig nem vagy az.
nézzél magadba, menj el önismereti csoportokba, dolgozz magadon, mert az nem úgy van, ahogy tévesen gondolod, hogy mindenki rossz, csak te nem, és dögöljön meg a szomszéd lány, mert a kertje zöldebb és pasija is van.
Nekünk férfiaknak ebben a korosztályban már pont az ilyen nők kellenek, már nem a 17 éves "kavrunk buliban" típust keressük.
Másrészt, nem hiszem, hogy csak ennyi a probléma, mert amit leírtál, az nem gond senkinek aki normális (és itt most értelem szerűen nem a minden ujjukra 10 nő playboyokra gondolok, ők valóban nem ilyen nőt keresnek).
Viszont, amíg magad sem tudsz szembenézni azzal, hogy mi az igazi probléma, és magadnak sem vallod be, addig nehéz változtatni
(még akkor is, ha most éppen az elmúlt fél órában kapott 10 ezer priváttal jött népszerűséget próbálod feldolgozni ;))
#2-es: és Nálad mi az igazi ok?!
Mert tuti nem az, hogy nem fekszel le senkivel az első randin (én sem, pedig férfi vagyok)
Ok, megvan a válasz. Nézz magadba, tényleg nem az a gond itt, hogy nem vagy könnyűvérű.
Én például 36 vagyok, már azért ölni tudnék, ha olyan lánnyal találkoznék, akinek az ujjai elegendőek azoknak a megszámlálására, akikkel együtt volt, de ez ebben a 26-36-os korosztályban lassan ritka, mint a fehér holló (már a 20 évesben is).
Viszont ha így állsz a világhoz, hogy mindenki ellened van, csak Te vagy helikopter, az más területen is megjelenik, az máshol is gondot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!