Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnekna vékony srácok kellenek?
Végig néztem unalmamban a fb ismerőseimet. Majdnem 2000 nő van. Akik kapcsolatban vannak és meg is vannak jelölve azokat is megnéztem. Egy kezemen megtudom számolni hány db macisabb pasi van valamelyik női ismmimmel kapcsolatban. Az összes többinek vékony (maximum 70 kg) pasija van.
Lehet magyarázkodni meg szépíteni a dolgon de valljuk be tényleg manapság éhezni és keményen edzeni kell hogy lehessen az emberneknegy barátnője.
És azt is mondd el, hogy milyenek ezek a nő ismerősök akiket megnéztél? Le merném fogadni, hogy nagy százalékuk az a tipikus csöcsvillantós, kacsaszájas szolis p.csa, akikért úgy nyáladzanak a pasik.
A kérdésedre válaszolva nem, nem minden nőnek a vékony srácok kellenek, de mivel szűklátókörű vagy, nem fogadod el más igazát, csak a sajátodat jöttél bizonygatni.
Nekem a párom macis, ès imádom.
Nagyon semmibe veszem azokat a "fiúkat" akiknek a combjuk vèkonyabb a bokámtól.
Nem emberileg veszem semmibe... Csak egyszerúen nem vonzó.
Nekem a fèrfi 90kg felett kezdődik.
Vannak teljesen hétköznapi, amúgy egyszerű kedves lányok is köztük.
Mondjuk inkább úgy amelyik nő vékony,sportos vagy átlagos 60-65 kilónál nem több, azok mind a vékony pasikkal járnak.
Az a kb 5 db nő aki macis pasival van az ezért mert ő maguk is nagyobb darabok.
En genetikailag vekony vagyok, ehetek, ami jolesik es sosem hizom egy dekat sem. Szoval vannak, akiknek semmi erofeszitesukbe nem kerul vekonynak lenni a pasik kozott is. :) es az magamhoz hasonloakat szeretem, igen. Nekem nem attol lesz ferfias valaki, hogy felfujt izmai vannak vagy akkora hasa, hogy nem tudom megolelni, mert nem ernek ossze a kezeim a hata mogott.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!