Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőnekna vékony srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnekna vékony srácok kellenek?

Figyelt kérdés

Végig néztem unalmamban a fb ismerőseimet. Majdnem 2000 nő van. Akik kapcsolatban vannak és meg is vannak jelölve azokat is megnéztem. Egy kezemen megtudom számolni hány db macisabb pasi van valamelyik női ismmimmel kapcsolatban. Az összes többinek vékony (maximum 70 kg) pasija van.

Lehet magyarázkodni meg szépíteni a dolgon de valljuk be tényleg manapság éhezni és keményen edzeni kell hogy lehessen az emberneknegy barátnője.

2016. máj. 20. 13:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én hízékony vagyok. 182 cm 85 kg jelenleg. De legvékonyabb időmben voltam felnőttként 78 kg. Szóval élből a kövérekhez sorolnak mert nem vagyok 60 kg 30 éves férfiként. És kezd frusztrálni ez a dolog.
2016. máj. 20. 13:16
 12/29 anonim ***** válasza:
De ne frusztráljon! Egyik rokonom leanorexiásozott, a másik amikor találkozunk mindig, kivétel nélkül megjegyzi, hogy mennyire vékony vagyok. Már eleve felkészülök rá és csak a gondolataimban tépem szét :D Megtanultam ezzel együtt élni és kész... Próbált már engem étrendekkel hízlalni egy végképp okos és intelligens ember, de semmit sem ért el a tudásával. Most őszintén: hízlaló kajákat eszek, sokat, ettől többet hova tegyek? Mindig mozgás, de basszus, iskolába járok, dolgozok, utazgatnom kell, kinek van ideje és ereje körbefutni a pályát este, amikor beesel az ajtón? :D
2016. máj. 20. 13:20
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom ne akarj vékony lenni. 21 éves koromig csak sportoltam, 177 cmhez 63 kg voltam, ekkor kezdtem el edzeni és olyan kajákat enni. Most már 80 kg körül vagyok, de még mindig sok ruhám S-es méretű, mindenki levékonyoz illetve, hogy törékeny lány illene hozzám, csak nekik se a vékonyak tetszenek. Mellesleg én nem éhezek, full zsíros hizlaló ételeket eszem, napi 2 tábla csoki, energiaital, kóla, vagy bármi ami éppen jól esik.

28F

2016. máj. 20. 13:40
 14/29 anonim ***** válasza:
Nekem biztos nem. Egyik végletet se szeretem, az átlagos bőven jó. Párom 90 kiló/190 centi, teljesen rendben van, előtte is az ilyesmi alkatot szerettem.
2016. máj. 20. 13:46
 15/29 anonim ***** válasza:
Kérdezd erről a magas vékonyt!
2016. máj. 20. 13:49
 16/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért is van így, mert ha együtt élnek felveszik egymás életmódját a vékonyabb felszedhet vagy a ducibb fogyhat esettől függően.

Amúgy 56 kg vagyok a párom 186cm és 75-85 kg között ingadozik nulla sporttal és egészségtelen étkezés mellett. Neki ilyen a genetikája.

Én ránézek egy csokira és már feljön 5 kg. :D

2016. máj. 20. 13:49
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
11, tudtuk, ezert irtad ki a kerdest.
2016. máj. 20. 14:07
 18/29 anonim ***** válasza:
Engem folyton a vékony pasik találnak meg, pedig teltebb lány vagyok. :) Mit nem adnék egy normális, mackós testalkatú, igényes férfiért... :)
2016. máj. 20. 14:34
 19/29 anonim ***** válasza:
Magas,80kg+ pasik mellett erzem torekeny nonek magam.
2016. máj. 20. 14:39
 20/29 anonim ***** válasza:

Én jelenleg 74 kg vagyok, de csak 170 centi. Mindenki azt kérdezi, miért akarok még fogyni, mert most is vékony vagyok, inkább mackósodjak.. :D

Sajna én megrekedtem 2 alak között. Járok edzegetni, bár nem két naponta azért, plusz bringázok nagy távokat, figyelek a kajára, mégis 1 zsemlétől feljön 2 kg kb. Némileg izmos vagyok, de van rajtam zsír is, szal se vékony nem vagyok, se mackós. Most akkor én senkinek sem fogok kelleni? :D

30F

2016. máj. 20. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!