Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vékony lennél, akkor is kellenék?
Tettem fel ezt a kérdést a lánynak, akivel most találkozgattam.
És azt mondta, hogy 'hát valószinüleg igen'
ja, hogyne...ismerem már a szisztémát...
nyilván kellenék, ja, azért van, hogy mindig a legalja csufi duci nőnél kötök ki a végén...és a legszebbek ráznak le leghamarabb.
Én meg vagyok győződve arról, hogy ha egy lány vékony, akkor én következésképpen nem fogok neki kelleni. Mert vékony...és akkor már tőlem jobb pasiknak is kell (tőlem szinte csak jobban kinéző pasik vannak) és hülye lenne nem azok közül választani.
De akkor minek kell ez a nagy álszentség?
Kellenék neki akkor is, ha vékony lenne? :D ja, nyilván azért nem kellek egy vékony nőnek sem...
:D
Én meg épp az, hogy a vékonyaknak kellek, a duciknak meg nem.
Vékony lányként túlsúllyal küszködő párom van. Már akkor is duci volt, amikor megismertem. És mégis másnap egyből szakítottam a kigyúrt, kockahasú pasimmal, hogy a duci, mackós alkatú, a korábbi srácnál alacsonyabb, kevésbé jóképű, most már vőlegényemmel legyek.
Szerintem az ízlés nem attól függ, hogy az ember hogy néz ki. Látod, te is csúnyának vallod magad, mégis a vékony, szép lányok kellenének neked is. Sok vékony, sportos, izmos srácot ismerek, akik a túlsúlyos lányokat tartják igazán vonzónak. Nem azért nem kellesz a vékony lányoknak, mert ők vékonyak és "jobbat" is kaphatnak, hanem egyszerűen nem tetszel nekik és pont. Vagy csak érzik rajtad ezt a lenéző hozzáállást, például azzal a lánnyal szemben is, akivel mostanság "találkozgatsz", de mégis úgy utalsz rá, hogy "legalja csufi duci" nő. Ilyen hozzáállással azt is csodálom, hogy egyáltalán valaki szóba áll veled- és ennek semmi köze a megjelenésedhez, ami igazán ocsmány, az belül van.
Ez azért elég meredek...
Ugyanolyan felszínes kis senki vagy, mint akiket szidsz és gyűlölsz. Gratulálok!
Egyébként vannak nagyon szép duci csajok! A metrón egyszer majd elájultam egy ilyentől (a szó jó értelmében) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!