Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőnekna vékony srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnekna vékony srácok kellenek?

Figyelt kérdés

Végig néztem unalmamban a fb ismerőseimet. Majdnem 2000 nő van. Akik kapcsolatban vannak és meg is vannak jelölve azokat is megnéztem. Egy kezemen megtudom számolni hány db macisabb pasi van valamelyik női ismmimmel kapcsolatban. Az összes többinek vékony (maximum 70 kg) pasija van.

Lehet magyarázkodni meg szépíteni a dolgon de valljuk be tényleg manapság éhezni és keményen edzeni kell hogy lehessen az emberneknegy barátnője.

2016. máj. 20. 13:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Utálom a vékonyságot! Nálam 100 kiló alatt nem férfi a férfi. Egyáltalán nem vonzanak a zörgő csontok és aszott bőr. Se férfiban, se nőben. Én sem vagyok vékony, de nem is akarok az lenni! És férfiban sem kell vékony!
2016. máj. 20. 15:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha én megteszek annyit, hogy ne legyek zsíros, akkor szerintem teljesen jogos ezt elvárnom a másiktól. Nincs kockahasam, így ezt pl nem is várom el a másiktól, csak annyit, hogy ne legyen duci.

Egyébként az ismerősi körömben nagyjából egyforma arányban vannak párkapcsolatban a vékony, a sportos, és a mackós pasik, szóval nem mondanám ilyen egyértelműnek a dolgot.

2016. máj. 20. 16:06
 23/29 anonim ***** válasza:
Dehogy kell nekik!
2016. máj. 20. 16:13
 24/29 anonim ***** válasza:

"Vannak teljesen hétköznapi, amúgy egyszerű kedves lányok is köztük. "

Akadnak, mi? :)

2016. máj. 20. 19:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Egyébként 70 kiló szerintem nem sovány, hanem pont normális.
2016. máj. 20. 19:21
 26/29 A kérdező kommentje:
180 cm feletti, valamennyi izomzattal rendelkező FÉRFI nem 70 kiló. Szóval az nem normális hanem vékony.
2016. máj. 20. 20:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Jó, hát ha így eldöntötted. Azt hittem, az én (mint nő) ízlésem a mérvadó, nem a tiéd.
2016. máj. 20. 21:11
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem nem kellene vékony, csontos pasi. Az én férjem 190/100, szerencsére van mit fogni rajta, van feneke, és egy kis pocakja is. Nekem amúgy a legtöbb pasim mackós testalkatú volt. Nála sokkal nagyobb darabok.
2016. máj. 21. 02:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor engem miért nem talált meg még senki?
2016. máj. 21. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!