Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tisztességes lányok miért nem kellenek senkinek?
Kérdező: Téged hol lehet megismerni? Elmeséled, hogy egy férfi aki pont rád vágyna, hol találkozhatna veled? Jársz valahova? Netes társkereső? Nagy baráti társaság? Hobbi?
Mert annak kevés az esélye, hogy otthon ücsörgés közben Rád talál
"Én csak azt nem értem meg,hogy mások,hogy csinálják,hogy van pasijuk. Hogy szólítanak le valakit? Hol ismerkednek egyáltalán?"
lány vagyok, 30-as korosztály, nézzük csak hogy csinálom: mondjuk van kisugárzásom, nem csak fizikai, nem szólítok le senkit, megy magától is, tudok kommunikálni, tudok beszélgetni és meghallgatni, a férfiak ezért nagyon hálásak, olyan a munkám, hogy sok emberrel találkozom, a hobbim kapcsán szintén, így sosem gond, hogy hol ismerkedek, pozitív a gondolkozásom, nem vagyok ragadós, élem az életemet, sok minden érdekel, nem a pasizás körül forog az életem, így görcsös sem vagyok, ez is tetszik sok pasinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!