Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék hogy ha nem kellek senkinek sem?
25 éves vagyok, és még soha nem volt párkapcsolatom, csak randiztam fiúkkal, de ennyi. Tehát ennyi évesen még sajnos szexuális kapcsolatom sem volt. Ahogy egyre inkább múlik felettem az idő, egyre inkább zavar. Tettem is érte hogy legyen valami, próbálkoztam társkeresőkön, de semmi. A fiúk egy ideig jól érzik magukat velem, utána valami indok miatt koptatnak. Egy nagy nullának érzem magam emiatt. Pedig nem vagyok sem bunkó, sem műveletlen, sem csúnya. Vannak tőlem csúnyább és rosszabb természetű emberek is, akik még is kellenek valakiknek.
Volt olyan fiú, aki még a randikról is késett, még is elnéztem neki.
Valaki még meg is csalja a párját, még is megbocsát neki.
Nem tudom mi lehet a gond velem. Talán már mindegy lenne, ha nem is élnék.
Aki nem erti miert nem akarnak innen randizni az elkeseredett nok:
Egy uj randi partnerrel el tudjak jatszani a jobbik enjuket, aki olvasta a kerdesuket annal nyilvan ez mar nem menne.
Valami oka biztosan van, amiért csak randiig jutsz el, de azt így látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy mi lehet az. Ha azt mondod, hogy jó a természeted, művelt vagy és még jól is nézel ki, akkor vagy a stílusoddal nem stimmel valami, vagy annyira jó nő vagy, hogy nem mernek nyitni feléd a férfiak. De ha ez így lenne, akkor a bunkóbb fajtától egyfolytában ajánlatokat kapnál, szóval ezt annyira nem tartom reálisnak.
Ki szoktál mozdulni otthonról, eljársz valamerre, akár szórakozni, vagy csak egyszerűen sétálni? Az, hogy tettél érte, hogy legyen kapcsolatod, az mit jelent? A netes társkeresők nem sokat érnek, én legalábbis nem kedvelem őket.
"Amikor valaki ismeretlenül olyat állít rólam, ami nem igaz, akkor indulatosabb vagyok."
Szerinted ezt a jellemvonásodat a csávók nem veszik észre a randin? Pedig akaratlanul is elárulod magadat, és ezért visszakoznak tőled. Kár tagadnod, ez a valóság. Amíg ezt nem ismered be, változni sem tudsz, és újra és újra ugyanazzal a hibáddal elriasztod a randipartnereidet.
A legnehezebb az, hogy őszínén szembenézzen az ember a problémájával.
Persze lehet mindent ráfogni a gonosz világra, a hülye pasikra, a szerencsére, arra, hogy túl jó vagy nekik, túl rendes, kedves lány vagy, és a srácoknak nem ilyen kell.
De amíg nem nézel szembe azzal, hogy mi a valóság (amit persze piszok nehéz lesz beismerni), addig változtatni sem tudsz rajta.
Ne csodálkozz ha sehova nem jársz el közösségbe.
Netes ismerkedés hááát... Mint tudjuk nagyon lutri.
Én aki azt mondtam majd neten jól összeismerkedek nőkkel, hát marha nagyot tévedtem. Most már azt mondom élőben jobbak az esélyek, még ha valaki nehezen is ismerkedik.
Járj el olyan helyekre ahol van társaság, egy hobbi kapcsán például.
"Vagy már itt szabályként meg van határozva hogy itt ismerkednem kell, ha nem akarok?"
"Amúgy meg az ilyen válaszok sem tetszenek nekem, miért gondolják az ilyenek hogy pont itt akarok ismerkedni?"
Már ezek alapján az írások alapján is egyszerűen nekem az jön le, hogy taszítasz el magadtól mindenkit, így nem csoda hogy "nem kellesz senkinek sem" . A "Magányos vagyok, de itt nem ismerkedek" személyes kedvencről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!