Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sokat panaszkodtok az itteni pasikra, akik feltételezhetően nem reprezentálják a teljes férfinépességet. Mondanátok konkrét Nickeket, akik szerintetek frusztráltak, nőgyűlölők?
Van jó pár egyén, de már csak 1-2 névre emlékszem.
Igazából szánalomra méltóak, mert a saját gödrükből köpködnek felfelé.
Én leginkább az ilyen srácok létszámarányára vagyok kíváncsi.
Férfi vagyok és hitem szerint objektív, nem frusztrált. Emiatt néha megtalálnak és vagy pajtást keresnek bennem a nőgyűlölethez vagy nőnek hisznek és meg akarnak ismerni.
A frusztráltakat erősítik pl galamb sándor és
zsidó fiú, de a frusztráltak királya szerintem Rühellem a Nőket! beszédes nickes gyerek, aki kreált egy óriási levelet(borzalmas helyesírással) és csak azt küldözgeti amolyan körlevél gyanánt.
A butasága, stílusa sztem rosszabb, mint a gyűlölete.
Sztréndzsőr nevű kolléga pl. nem hiszem, hogy frusztrált(hangot legalább nem ad neki), viszont összeszámoltam és 3 hónap alatt 12-szer akart velem megismerkedni. Ez barátok közt is heti 1, szóval már-már van egy creepy stalker-em, aki maga sem tud róla :)
Sztréndzsőr, na igen, ő az aki minden kérdésemre ír egy privit, hogy ismerkedünk-e.
Nagyon próbálkozik, de legalább ő tényleg tesz az ügy érdekében, még ha nem is éppen úgy, ahogy kéne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!