Mit csinálnál, ha egy barátnőd feltételezhetően elvitt volna valamit a lakásodból?
Velem már többször előfordult, hogy barátaim/barátnőim megloptak. Általában ilyenkor az ember pénztárcájából, félretett pénzéből szoktak lopni. Pénzed nem tűnt el?
De például egyik barátnőm a ruháimból is lopott.
Volt nála táska.
Harmadik, azt még meg sem néztem, még ez a vacak öblítő dolog is képtelenségnek tűnik. Hamarabb elhiszem, hogy rosszul emlékszem, és már nem is volt itthon darab öblítő, bár ezer százalékosan tudom, hogy volt, minthogy elhiggyem, hogy elvitte. De más ötletem pedig nincs, ha továbbra sem találom meg.
Ahhoz nem nyúltunk, felmosni is mással mostam fel.
A kád alatt fogom még megnézni ismét, mintha egyszer belerúgtam volna egy flakonba. Bár amilyen mélyre azt be tudtam volna tolni a kád alá azzal a lépéssel, annyira mélyen már be is nyúltam mikor kerestem.
Harmadik, sajnálatos amit leírtál. Én még egyszer fel nem tételeztem egy barátnőmről sem, hogy valamit is elvinne. Szerencsére nem is történt ilyen. Tudtommal...
Nekem az a legfurcsább a sztoridról,hogy egyáltalán megfordult a fejedben,hogy elvitte...
Egy öblítőt?Ami nélkül simán kimosok,ha nincs...
Bármi mást??Egy baráttól simán kérek kölcsön,ha tényleg megszorultam és nem pofátlanság a kérésem...
Kizárt dolog,hogy egy barát,egy fél flakon öblítőt egy szó nélkül elvigyen!
Valamelyik állítás hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!